dimecres, 13 d’agost del 2014

Comprovat, com diu en XEXU,... Blogger em té mania

Senyores i senyors, amics tots, això és el que jo veig quan intento deixar un comentari...

1.- A casa meva:

Podria ser qualificat d'un malson, el meu propi blog dins del meu propi blog...!
 i si tiro cap avall puc seguir entrant indefinidament les vegades que vulgui
 dins el meu blog, però només puc llegir.

2.- A un altre blog amb respostes incrustades, com el d'en XEXU, la CARME...

L'espai per posar un comentari queda substituir per una finestra amb el blog en qüestió,
 que, si hi entres (perquè es pot entrar) també té, en el lloc de les respostes,
un nou blog igual... i no s'acaba mai.

I el de la CARME el mateix... infinites Col·leccions de moments... ;-)

3.- Blogs amb respostes tipus "sistema tradicional" (sí, ja sé que les respostes incrustades ja no són res nou, però una mica més noves sí que són). Com exemple agafo el blog d'en MAC:

I,... tatxiiiiiiiiiiiin... FUNCIONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

En resum, tots els blogs amb resposta incrustada queden lluny del meu abast (el meu també!!) clar que puc anar fent posts -que no podré comentar- per anar-me comunicant amb la resta de la catosfera... O, potser, podria passar-me al PETIT BLOG indefinidament...

D'aquest drama me n'he adonat quan li volia posar un comentari a l'ELFRI dient-li que ja tinc la resposta del seu enigma... ELFRI, filla meva, tant de temps amb els comentaris sense incrustar i ara que els incrustes no et puc dir res!! Bé, que obris el correu, que t'ho he enviat per la via reglamentària.

Els demés, podeu seguir comentant el meu darrer post NORMAL, que és AQUEST, encara que jo, que agraeixo molt els vostres comentaris, no us podré contestar (de moment)

15 comentaris:

  1. No crec que això duri massa temps, no? Suposo que s'arreglarà sol, aquestes coses passen. Un dia el blog de l'Elfreelang tampoc no em deixava comentar, però no d'aquesta manera, sinó que es menjava el comentari en prémer publicar. El segon cop que el vaig escriure vaig tenir la precaució de copiar-lo abans, encara que creia que no tornaria a passar, però sí. El vaig enganxar i intentar publicar un munt de vegades i res. Fins que el vaig enganxar en el post anterior avisant que en l'actual no em deixava, i allà sí que em va deixar publicar. Coses rares del blogger...

    Jo de tu provaria de fer-ho amb un altre navegador, sovint funciona, sobretot si fas servir l'Explorer!

    ResponElimina
  2. Crec que no us ho he dit mai, però amb wordpress no passen aquestes coses

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però WordPress... és... bé... no... res, res... :-P

      Elimina
  3. És ben estrany això que expliques. Pots provar, tal com et diu en XEXU de fer servir un altre navegador o restablir el Chrome a la configuració original (en aquesta web t'expliquen que vol dir i com es fa https://support.google.com/chrome/answer/3296214?p=ui_reset_settings&rd=1 ), a veure si s'arregla.

    En el meu cas això no em passa però sí que fa una temporada que moltes vegades "desapareixen" els comentaris quan els envio i em toca repetir-los. M'he acostumat a copiar-los per tornar-los a enganxar i enviar perquè a la segona generalment ja funciona. El que si és cert és que aquest problemes els tinc també només en els blogs amb comentaris incrustats. Un punt més a favor de no incrustar-los, jo no ho he canviat perquè trobo que és més pràctic que s'obri una petita finestra que no tota la pàgina cada vegada que vols comentar però cadascú té els seus gustos, és clar. :-)

    ResponElimina
  4. últimament a mi també em passa que a la primera m'esborra el comentari, així que quan l'he escrit poso "copiar" i quan veig que s'ha quedat en blanc, torno a posar el comentari "pegar" i a la segona m'ho accepta. Possiblement m'he explicat fatal, però si ho has entès prova-ho.
    (ara vaig a "copiar" i hi torno ;D)

    ResponElimina
  5. També ha passat una cosa extranya amb les pestanyes. Al bloc les veig, però si en vull afegir una altra, on posava "pagines" ara no veig les que ja tinc fetes. Si algú sap per on es veuen ara...???
    Sr. Pons, segur que també te'n passa alguna a Wordpress.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això de les pestanyes no en tinc ni idea... Si no ho has pogut arreglar, jo ho preguntaria a en MAC (tinc molta barra, però és el que faig jo sempre que tinc un problema) :-)

      Elimina
  6. Assumpta ja és desgràcia ara que em feia il.lu tenir els cometaris incrustats....a mi em passa també en el blog del Xexu i altres , faig també el truc de copiar el comentari per si blogger se me'l menja ....mira si tens el navegador amb les extensions o connectors actualitzats. l'adobe, el java i tota la pesca , jo sempre uso el mozilla firefox

    ResponElimina
  7. A veure si ens haurem de passar a Wordpress... ;)

    ResponElimina
  8. No dona, no. Només són bromes.

    Moltes felicitats!

    ResponElimina
  9. Gràcies a tots pels vostres comentaris de suport. De fet, es va arreglar sol... Quan a Blogger li van passar les ganes de jugar tot va tornar al seu lloc habitual...

    De fet, sí que a vegades m'he preguntat si WordPress no seria millor que Blogger, però és que no m'agrada! No hi puc fer res! Alguna vegada ho he intentat. De fet, he tingut més d'un blog a WordPress per provar com anava i mai me n'he sortit. Per mi allò és més complicat que programar en xinès, per tant, no em quedarà més remei que seguir aguantant les tonterietes de Blogger

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!