divendres, 28 de febrer del 2014

Hallelujah - Gali Atari and Milk & Honey - 1979 Jerusalem


Sí, ja ho sé, algú segur que està pensant que això sembla un post del "Petit Blog", però és que la cançó m'agrada molt i he pensat que aquí hi hauria més gent que clicaria el vídeo i la escoltaria, potser la recordaria i tal... ;-))

Ja està...

...---ooo---000---ooo---...

Bé, d'acord. Perquè no sigui un post tan curt, afegiré un altre vídeo; aquest amb el moment en que en Jimmy Jump va saltar a mitja actuació d'Espanya l'any 2010


I si el que passa és que no us agrada gens ni mica Eurovisión, doncs bé... algun tema ben diferent. Un molt bon consell d'Elena Roche per aprofitar perfectament els tubs de cremes.


I, per si no teniu tubs de cremes per buidar, potser voldreu iniciar-vos en el món de les manualitats amb unes cosetes molt senzilles


Tampoc?

Doncs... segur, segur que esteu ben contents de saber preparar una bona tassa de te ;-)


No patiu, jo tampoc entenc tot el que diu i porto més de la meitat de la meva vida "estudiant" anglès... A més, tampoc cal ser tan sibarita. Aquest noi que us poso ara ho fa molt més a l'abast de la gent normal (Ah, i s'entén molt bé!)


Ja està!! Que és prou llarg? ;-)

11 comentaris:

  1. És prou llarg per tenir la mida òptima d'un post miscel·lànic made in Assumpta. :-DD

    Anem per parts:

    1.- La cançó "Hallelujah" ja és tot un clàssic, M'ha agradat recordar-la i tornar a sentir-la, de fet ho estic fent mentre escric això.

    2.- El vídeo del Jimmy Jump no l'he vist. Em posen una mica nerviós les "actuacions" d'aquest tipus de gent massa frikies pel meu gust i que no ens representen, per molt que portin barretina.

    3.- És un fet cert que quan els pots de crema ens diuen que s'han acabat ens enganyen perquè dins encara en queda. En aquest cas, com que no hi ha perill de que es cremi res ;-DD, trobo molt encertat el mètode que ens explica el vídeo per aprofitar-ne fins l'última gota. Dos comentaris més sobre aquest vídeo. Primer, he trobat genial l'escena on, després de dir-nos que encara no és hora de reciclar, surt una bossa de la brossa i una mà fent que no. :-DD. I segon, aquesta preocupació per rentar-se les mans o per desinfectar les tisores, no és exagerada?. Vull dir, tan "contaminables" són aquestes cremes?

    4.- Per fi unes manualitats al meu abast! :-)))

    5 i 6.- Tu diràs el que vulguis però un te fet a l'estil Fortnum & Mason té un "je ne sais quoi" que no podem trobar a l'altre :-DDD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quina resposta més "suculenta"!! Hi ha de tot!! ;-))

      Vaig començar a respondre ahir i no sé què vaig fer que vaig perdre TOT el que havia fet... El pitjor és que crec que no li puc donar la culpa a Blogger perquè em sembla recordar que vaig voler tancar una altre pàgina i vaig tancar aquesta. (Sí, jo MAI faig una sola cosa al mateix temps, el meu cap és massa dispers. Estic segura que si jo avui en dia fos una nena amb 40 anyets menys dels que tinc, m'haurien diagnosticat ja un TDA de la mida d'un campanar... Però bé, ara tampoc aniré a queixar-me hehehehe)

      Per on anava? :-DD

      Elimina
    2. Va, som-hi ;-)

      1.- Aquesta cançó m'encanta... El més graciós és que l'hem cantat un munt de vegades a la meva Parròquia!! SIIIIIIIIIII :-DD Per la Vetlla Pasqual (La missa més maca de l'any, la de la Nit de Pasqua) i li canviàvem la lletra, clar:
      "Alel·luia, Jesús és viu
      Al·leluia, ha ressuscitat,
      Al·leluia, cantem tots alegres
      que Déu és aquí, germans
      Al·leluiaaaaaaa
      (en acabar de cantar-la, jo li xiuxiuejava a en Josep Lluís a l'orella "Crist Rei, twelve points )

      2.- No sóc especialment fan d'en Jimmy Jump, de fet estava mirant vídeos d'Eurovisió i aquest em va sortir pel mig i el vaig posar... Ara bé, he de dir que hi ha una de les seves actuacions que... em va encantar... aquesta! ;-))

      3.- Hehehe darrerament estic preocupada per les coses que sembla que s'acaben però no s'han acabat del tot, oi? :-DD
      Menys mal que aquí no hi ha tecnologia refrigeradora de capçals ni coses rares d'aquestes...
      El cert és que tot el vídeo em resulta simpàtic. Aquesta noia (Elena Roche) és una cantant d'òpera (de repertori, no és massa coneguda) però és súper famosa a Internet pels seus tutorials de manualitats, és genial, té una traça!! Igual et decora una capseta, que fa unes postals de felicitació, àlbums de fotos... amb un gust impressionant, uns acabats perfectes. Sóc súper fan de les seves "classes" ;-)
      En quant a la contaminació, potser en XEXU ens ho sabria dir. El cert és que jo mai em poso una crema sense rentar-me primer les mans :-)

      4.- Ho veeeeeeeus? Un mai no s'ha de rendir!! ;-)) Segueix practicant les tirallongues que un altre dia farem un pas més :-DDD

      5 i 6- Si et dic la veritat, crec que em podria beure els dos i no distingir qui és el que té més "classe" :-DDD

      Elimina
  2. Home, el consell de la crema està bé, però què passa amb els que som de cafè, eh? A casa meva, si algú es prepara te, bull aigua en una tassa al microones i després posa un sobret a l'aigua, i com a molt ho tapa uns minuts amb un platet. Feina feta, tu. En canvi, el cafè s'ha de preparar amb la cafetera i tota la parafernàlia, i també té els seus trucs.

    Més que per veure el Jimmy Jump, el vídeo aquell m'ha servit per conèixer el friki que cantava això de 'algo pequeñito', que sempre havia sentit a la feina que la cantaven, i que no l'havia vist mai.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oooooooooh! Mai prendria te amb l'aigua escalfada al microones! Com saps que està prou calenta? Segur que posen el sobret ABANS que bulli... Imperdonable!!
      En canvi, el cafè... agafes un pot de Nescafè, en tires una cullerada dins d'aigua calenta i ja està... :-DDD

      Per cert, ens podries respondre a en MAC i a mi el tema de la crema i la seva possible contaminació si la toquem amb les mans brutes? (Bé, en el cas de crema en tub és més difícil, però la que és en pot, que poses els dits dins, sí que es pot contaminar, oi?)

      La cançó d'Algo Pequeñito era tan horribleeee... pobre noi, em feia llàstima cantant allò...

      Elimina
  3. Sóc incapaç de mirar tants vídeo seguits... però tot i així ho he provat, els tres darrers, he de confessar que, els tres a mitges, els he deixat. ;) Sempre penso això de les cremes i estic d'acord amb en Mc, que no cal desinfectar les tisores per a fer això... no n'hi ha per tant. Posar-se crema amb les mans brutes no crec que la gent ho acostumi a fer, però no se sap mai... :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehehe m'has fet gràcia amb això de "posar-se crema amb les mans brutes" ;-))
      Tenia una amiga que, quan anava a la platja, tenia autèntics "embolics" amb la crema bronzejadora... perquè, clar... com ho fas per agafar CADA VEGADA la crema amb les mans ben netes?... Perquè entre "mans netes" i "mans brutes" hi ha una gran escala de possibilitats i el cert és que, a la platja, les mans "ben netes" no es pot dir que aguantin massa estona ;-))

      Elimina
  4. em quedo amb els consells de les cremes i els del fer te.......mmmmmm

    ResponElimina
    Respostes
    1. El de les cremes està bé, oi? I el del te... ostres, ara mateix me'n prendria un... fa fred, fa vent, fa un dia molt lletjot... Un te ben calentó segur que ajuda molt! :-)

      Elimina
  5. Doncs si haig de ser sincer, realment no he trobat cap dels vídeos del meu interès. Però tu no et rendeixis, segueix intentant-ho ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Va, Pons, confessa que el vídeo per aprendre a fer tirallongues t'ha encantat i que estàs practicant moltíssim!! :-)))

      Elimina

...i moltes gràcies per la visita!!