dissabte, 22 d’octubre del 2011

Com s'arriba als nostres blogs? (II)

Estava responent els comentaris al post anterior quan he volgut mirar si hi havia alguna altre cosa graciosa al FEEDJIT i n'he trobat un que m'ha semblat el súmmum.

Atenció. Es tracta de donar un premi de NARRATIVA i no saben com escriure la carta per felicitar al guanyador... Potser si li preguntessin al propi premiat!! ;-) (Cliqueu al damunt i el retall es farà més gran)


I com és cap de setmana -i dissabte i diumenge permeten aquestes llicències-, ara posaré dues cançons més de les de Rock dels anys 50 de les meves cintes retrobades. L’altre dia l’havíeu d’escoltar perquè era el meu mesiversari de naixement i era una festa. Avui és el meu mesiversari de casament (253 mesos) així que també s'ha de celebrar...

Bobby Vee.- The night has a thousand eyes

Fats Domino.- Ain't that a shame


I ara marxo (no gaire lluny, vaig al menjador) que començarà el Barça i el donen per la tele en obert... Iupi!! ;-)

25 comentaris:

  1. És que com que fas els posts tan llargs, poses el que poses al Google, sempre vas a parar al Blog de l'Assumpta.;-)

    ResponElimina
  2. Que bo, és boníssim que algú busqui com escriure una carta al guanyador d'un concurs literari... torno a riure ... i rematat pel comentari del Jp. Torno a riure, avui tinc un bon dia de riures...
    I a més té raó, Assumpta si poses totes les paraules que existeixen... qualsevol cosa que posis al Google et porta cap aquí. :DD

    ResponElimina
  3. Caram quines coses...:)
    Avui el teu aniversari de casament? 253 mesos? 21 anys?
    Felicitats!!!!!
    No t'entretinc que deus estar davant la tele...:)

    ResponElimina
  4. JPMERCH.- Hehehehe ja m'agradaria a mi tenir la teva capacitat de síntesi, però m'enrotllo com una persiana... Clar, tinc tantes paraules aquí dins que "tot hi és" ;-))


    CARME.- Oi que és bo? ;-))
    M'ha semblat tan contradictori!! Un concurs de narrativa i no saben com escriure una carta! ;-)
    Consti que he posat a Google "totes les paraules al meu blog" (sense les cometes) i NO surt el meu blog :-DD


    FANAL BLAU.- No, no, és el MESIVERSARI, l'aniversari va ser fa un mes, avui fem 21 anys i un mes :-DD
    De totes formes, moltíssimes gràcies de totes formes! ;-)
    Ara som a la mitja part... empatem. A veure si la cosa millora...

    ResponElimina
  5. Yo ya no miro los términos de busqueda con mi blog, da miedo..

    ResponElimina
  6. Jo no tinc capacitat de síntesi, el que passa és que tan sols tinc les paraules justetes per a passar el dia.

    ResponElimina
  7. Uitx, no conec cap de les dues cançons!

    ps: t'agradaria saber que acabo d'arribar a casa i que fa un fred que dei n'hi do? estem a 4°. Uhhhhhh!

    ResponElimina
  8. Espero que el jove que va rebre el premi es sentís molt felicitat en llegir 'les teves paraules'.

    Quin rotllo de partit...

    ResponElimina
  9. Rectifico: 3°. Mínima prevista aquesta matinada, segons l'informatiu d'aquest vespre: -2°C. I només és el principi de la tardor...

    Bona nit!

    ResponElimina
  10. JORDIM.- Hahahaha homeee, si t'ho prens amb bon humor potser no et farà por, ja veuràs, prova-ho! ;-))


    JPMERCH.- Tu el que tens és mooooolt enginy!! Ara m'has fet riure amb això de les paraules justetes per cada dia... Espero que ho llegeixi la CARME perquè es partirà de riure com jo! :-DD


    FERRAN.- La veritat és que és lògic que no les coneguis, perquè ets massa jove ;-))
    Jo les conec perquè m'agrada especialment aquest tipus de música, però ambdues són de bastant abans que tant tu com jo nasquéssim ;-)
    Uaaaaaaaaau 3 graus!! Ja vas ben abrigat??
    Ho acabo de mirar a la web de Meteoreus que va molt bé i diu que estem a 15,7 just ara mateix... Ahir vàrem posar una manteta al llit, fins llavors encara només teníem el llençol.
    Què bé!! ja tenim aquí la tardor!! :-))


    XEXU.- Exactament no sé quines paraules podrien copiar del meu blog... potser se'l van mirar i van marxar a buscar a un altre lloc ;-))
    Ui, sí, quin partit :-(
    Al final m'he posat ben nerviosa, ni tan sols he volgut prendre te... Però bé... no sempre es pot guanyar :-)

    ResponElimina
  11. feliç mesiversari!!!

    ja em van dir que el partit va ser una miqueta caqueta.... no sempre es pot fer un gran partit, oi? la setmana vinent serà molt millor! segur!! i és que vaig al camp!!

    ResponElimina
  12. Ja pots estar contenta, Assumpta! (per la tardor que ja us ha arribat... i perquè tu també ets massa jove, hehe)

    Bon dia!

    ResponElimina
  13. FELICITATS ASSUMPTA i JOSEP LLUÍS pel mesiversari :-))

    I no tantes felicitats perquè Messi no encertés el penal :-(

    ResponElimina
  14. Hehehe! He llegit aquest post (i l'anterior, eh!) i m'ha fet molta gràcia! Jo de vegades miro aquestes coses, també. A les estadístiques del blogger i a les de l'analytics, i déu ni do. Però em sorprenen molt les "cerques" que et surten a tu amb google, perquè jo mai busco coses així!! Utilitzo molt més paraules clau... és a dir, mai diria: "vull saber com cuinar llom de porc amb melmelada d'albercoc tal i com ho fa l'Assumpta", si no que posaria "recepta llom albercoc Assumpta". No ho fa tothom així?? És que em penso que el Sr Google no enten frases gaire elaborades, no!?

    ResponElimina
  15. Ostres, nena, jo també ho miro alguna vegada però em sembla que no tant a fons...m'has fet venir curiositat...

    Per cert, encara em dura l'emprenyada d'ahir, em sembla que durant uns dies tindré fòbia als andalusos orgullosos de ser andalusos!

    ResponElimina
  16. Quines coses passen per la xarxa...ei moltes felicitats pels mesos feliços de casament! i et felicito a tu i al Josep Lluís que en això aneu al 50%.....ai las ahir no va entrar el gol! i mira que ho van provar....jo em quedo amb el Nom de Messi corejat al camp Nou després de fallar el penal!

    ResponElimina
  17. Sí, sí, Assumpta, he tornat un cop més... he he he... i he rigut amb Jp! Paraules justetes per passar el dia... je, je ,je... i jo penso com tu que té molt d'enginy i molta gràcia en triar-les!

    ResponElimina
  18. ben bé que en el teu bloc s'hi pot trobar de tot per a la gent més mandrosa, suposo que vindria a se la competència del "rincón del vago"

    ResponElimina
  19. Osti, de veritat que flipo amb les cerques de la gent per internet. Al final em faràs posar aquesta cosa de nom estrany que tens i que et deixa veure això. És molt curiós!

    Per cert, ahir sí que va ser una mica el Messi d'Argentina oi? Li haurem de donar una bona torrada d'escalivada amb anxoves de l'Escala i el proper partit ja ens farà un bon hat-trick!

    ResponElimina
  20. Y ganaron? jaja! esto de mirar el fidyi es muy divertido. Besos tía Elsa.

    ResponElimina
  21. RITS.- Gràcies, maca!! ;-) La veritat és que això del mesiversari em va anar bé per mirar de convèncer-vos que escoltéssiu la cançó hehehe
    Ai quina llàstima de partit. El que més ràbia em fa és que estic segura que el dia que juguin contra el Madrid aquest porter que ahir ho aturava tot, serà un "coladeru"... Què hi farem!! :-))


    FERRAN.- Ei, està bé això de ser massa jove per alguna cosa, eh? ;-))
    Avui ha fet un dia preciós... a més, han anunciat pluja... i NO ha plogut fins fa poc, o sigui que per la tarda es podia sortir al carrer (a mi no m'agrada sortir quan plou) :-)


    McABEU.- Hehehe moltes gràcies!! ;-))
    Ai, si, pobre Messi... amb aquell comportament absolutament indigne d'un esportista d'en Kanouté, quina vergonya!
    En fi... ja ho arreglarem :-))


    YÁIZA.- La gent deu pensar que "dins" de Google hi ha una personeta (mira, ara he pensat en el RELAT CONJUNT de l'ELFRI hehe) i que respon directament les preguntes hehe
    Evidentment, jo ho faig com tu, posant unes paraules clau i ja està ;-))


    ZEL.- Míra-ho, ja veuràs quines coses més originals busca la gent! :-))
    Ai, calla, calla... Vols dir que poden estar molt orgullosos de l'actitud d'en Kanouté?... Bé, sí, suposo que sí que en deuen estar, va aconseguir el seu objectiu, de forma vergonyosa, però el va aconseguir...
    Gràcies per la felicitació! hehehe de fet, ho vaig posar per animar la gent a escoltar les cançons ;-))


    ELFRI.- Moltes gràcies, guapa ;-)
    Doncs sí, la gent escriu frases llarguíssimes, no ho entenc... jo sempre poso les paraules clau que em puguin portar on vull i ja està...
    Ai, sí, sniff... quina llàstima el penalti fallat... i molt bé el públic cridant el nom de Messi!! ;-))


    CARME.- Em feia gràcia que ho veiessis, perquè veig veure que tot aquest tema en sí i els comentaris que anaven deixant (com el d’en MAC i l’autocombustió!!) et feien riure... doncs res, tan bon punt vaig llegir la genialitat d’en JOTAPÉ vaig pensar en tu ;-))


    PONS007.- Hahaha no havia pensat mai en aquesta similitud del meu blog amb El rincón del vago... ep, espera, que podria fer classes de repàs on line ;-))


    EL PORQUET.- És facilíssim aconseguir el Feedjit, mira, si cliques sobre qualsevol dels que el tenim posat, on posa Get Feedjit Now, ja et porta a la pàgina, és gratis i gairebé es fa tot sol, et demana de quin color el vols i coses així i al final et dóna el Codi HTML, si ho fas, m’ho dius, que miraré de fer-te alguna cerca ben curiosa però que sàpiga que em pot portar al teu blog ;-))
    Oi, sí!! portem-li aquesta torrada que dius a en Messi i, de passada, també en mengem una amb ell :-D


    TÍA ELSA.- Noooooo no pudimos ganar :-( El equipo contrario se encerró atrás –muy bien, hay que reconocerlo- y su portero hizo el partido del siglo. Tuvimos muchas oportunidades pero nada, el partido finalizó con 0-0... pero ya lo superaremos pronto!! ;-))
    Si!! hay gente que hace búsquedas con frases larguísimas, como si esperasen que Google les fuese a responder directamente jejeje

    ResponElimina
  22. Ostres, això del premi em sembla fortíssim! Seria boníssim saber de quin premi es tracta, ja que trobo molt fort que justament els encarregats d'un premi de narrativa necessitin de l'ajuda de google per redactar la carta de felicitació.

    Serem bons i pensarem que només ho van buscar per tenir referències i inspirar-se de com es fa normalment....

    Bona nit!

    ResponElimina
  23. Jo no tinc bloc (de moment) però m'ho passo molt bé remenant pels vostres.
    quan en sapiga més potser mi llenço.

    ResponElimina
  24. BARCE.- Hehehe a mi em va passar igual! Si organitzes un premi de narrativa es pot entendre que en saps una mica, no? :-DD
    Tu sempre penses coses bones... bé, millor que sigui així ;-)


    SARA.- Doncs encantada de veure't per aquí!! Si aquest món t'agrada, anima't i fes-te'n un, ja veuràs que ho passaràs molt bé! ;-))

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!