dijous, 8 de setembre del 2011

Gaudint de la meva independència (II)

Bé, tot i que donades les actuals circumstàncies polítiques, això d’utilitzar la paraula “independència” em porta una sèrie de pensaments feliços que espero veure acomplerts algun dia, en realitat aquest post no té res a veure amb això, no. Aquest post és per presumir una mica més de com la vaig encertar quan vaig deixar de tenir mòbil amb contracte i em vaig divorciar de Movistar.

Ja fa uns mesos vaig fer un post en el que explicava els meus beneficis econòmics (potser que la Merkel i companyia m’haurien de fitxar, que els soluciono els problemes en un tres i no res).

Aquest post que ara esteu llegint n’és la continuació, perquè la veritat és que estic tan contenta, que ho he de dir. Us ho aconsello: Si gasteu poc mòbil, si penseu que aquest aparell no és per estar xerrant contínuament o per enviar smss inútils sinó per casos de necessitat, no us deixeu prendre el pèl: oblideu els “contractes” i utilitzeu el sistema de targeta pre-pagament (per fer llargues xerrades ja tenim el fix que, a més, la majoria el devem tenir amb tarifa plana junt amb l’ADSL, no?)

A dia d’avui, si consulto la web d’orange, em diu que el meu saldo és de 7,96 Eurus:



I si comprovo la web de La Caixa, veig que la darrera recàrrega de 10 Eurus la vaig fer el 28 de juliol. (Les recàrregues les faig sempre quan em queda molt poc saldo, cèntims, en aquest cas ho vaig fer quan em quedaven 17 cèntims perquè em va avisar el propi mòbil)




Tal com vaig posar en el post del 8 de febrer, si hagués seguit amb Movistar, el que jo pagava cada mes, com a mínim -encara que no fes ni una trucada ni enviés un sol missatge- era:

- 9 Eurus de “compromís”
- 2 Eurus perquè no volia domiciliar el rebut pel Banc
- 18% d’IVA

Total: 12,98 Eurus.

O sigui que, la meva despesa diària mínima, truqués o no, era de 43 cèntims.

Actualment, havent passat 47 dies des de la darrera recàrrega, el saldo ha baixat tan sols de 2,04 eurus més els 17 cèntims que em quedaven, resulta que en 48 dies he gastat 2,21, o sigui, menys de 5 cèntims diaris.

I com pot ser això? Doncs bé, com ja he dit, gasto poc... però és que, a més, quan faig la recàrrega, em fan regals! Movistar no em regalava mai res! Si que feien promocions però sempre s'havia de pagar ("envia tants smss per només tant") això no, això són regals-regals :-)





En definitiva, un encert! Iupiiiii

17 comentaris:

  1. El que cal saber és quina és la millor opció en funció de l'ús que cadascú fa del mòbil. Un ús com el teu fa que la targeta vagi molt bé. Jo em vaig acabar posant una tarifa de dades, ja que m'agrada tenir contracte, però per pocs diners tinc internet i trucades barates. Jo el mòbil el faig servir molt poc, realment, però reconec que és còmode tenir-lo. Pago 14 euros, tenint en compte que 8 +iva són del contracte de dades. També considero que marxar de Movistar va ser un encert. Són una mica delinqüents aquesta gent.

    ResponElimina
  2. És un plaer veure que has encertat la decisió!

    Jo te'n felicito!

    ResponElimina
  3. Felicitats per l'encert. Jo j també us vaig dir que havia deixat Orange i que sóc Pepephone, i també pago una misèria (excepte aquestes mesos de metges i hospitals, clar).

    Ah! per cert, si la Merkel et contracta, avisa'm i que també m'agafi a mi, que sóc una crack de l'estalvi, i si no que li preguntin al meu assessor personal de la caixa....

    ResponElimina
  4. Jajajaja, m'encanta! No has pensat mai en dedicar-te a això del màrqueting! estic segura que ho faries molt bé!!!

    ResponElimina
  5. XEXU.- Ostres, he d'admetre que no sé què és un contracte de dades :-) Crec que ho puc deduir del que expliques, però no n'havia sentit a parlar mai (m'estic quedant antiquada!!)
    A mi els de Movistar em tenien fregida... hehehe "una mica" delinqüents :-D


    CARME.- Moltes gràcies!! :-)
    És que la veritat és que n'estic molt contenta ;-)


    MPG.- La primera vegada que vas mencionar això de Pepephone em va semblar nom de còmic, com si fos la marca de Mortadelo i Filemón hehe... però ara ja sé que és veritat :-D
    D'acord, ja parlaré amb l'Àngela de tu, no pateixis ;-))


    MARIA.- Ostres, gràcies, això sí que és donar ànims!! ;-))
    Doncs no ho sé, però bé, si algú té interès en que li faci una campanya publicitària només cal que ho digui, si volen un logo també els hi puc fer :-D

    ResponElimina
  6. M'he hagut de mirar el primer post, que no l'havia llegit. Ara hi ha molta gent que és d'Orange i n'està molt contenta! Jo el primer mòbil que vaig tenir era Amena, t'enrecordes d'Amena, verda? "Libre como el sol cuando amanece yo soy libre"....amb la teva entrada m'hi has fet pensar! Que era l'antiga Orange, però em vaig canviar perquè alguns llocs no tenia cobertura....Però ja veig que tu n'estàs molt contenta, que parlant de companyies telefòniques és tot un punt!

    ResponElimina
  7. Premi Nobel d'Economia per a l'Assumpta ja!

    Mira, jo he passat per totes les companyies i sempre he canviat per emprenyament en arribar les factures. No puc tenir la modalitat de prepagament perquè sóc molt despistat i em quedaria sense saldo constantment.

    Veig que ho tens ben estudiat, et proposarem per al Nobel. No sé si te'l donaran perquè una cunyada meua sap una mica més que tu. Ella té una modalitat que té un munt de sms gratis, llavors te n'envia un que diu "llámame que no tengo saldo", així com t'ho dic, amb un parell.

    ResponElimina
  8. Jo tinc mòbil d'empresa.....a temps complert amb la companyia de Vomistar, però com que la despesa no passa per la meva butxaca no puc ni queixar-me, però sé de segur i ho tinc comprovat que son uns prepotens i una colla de lladres. I m'enprenyo molt quan veig que som el pais de la unió que més car paguem l'adsl que a sobre té un servei pèssim.

    ResponElimina
  9. HOLAAAA!
    En casos com aquest que expliques no hi ha res millor que comprovar que hem encertat amb la nostra decisió. :-))
    I, contestant el teu post anterior, jo he hagut de canviar l'etiqueta "ja l'hem solucionat" per "solucionat" per aquesta mania als apòstrofs de la nova interfície. :-DD

    ResponElimina
  10. BARCELONA M'ENAMORA.- Jo, bàsicament, el que estic contenta és de NO ser de Movistar! :-DD
    Sí que me'n recordo d'Amena hehe... totes les companyies tenen el seu color :-)
    Espero que tu també estiguis contenta amb la teva actual!!


    JPMERCH.- Hehehehe ostres, quina emoció anar a recollir un Nobel!! :-D
    Ara bé, la teva cunyada sí que és una crack, eh?
    Jo també sóc despistada, això de quedar-me amb 17 cèntims va ser un "despiste", però t'asseguro que val la pena. Prova-ho i segur que estaràs content amb el canvi :-)


    GARBI24.- Juassss VOMISTAR!! Boníssim! :-D
    Sí, xiquet, aquí tenim ingressos de segona i preus de rics. Una vergonya.
    Ja sé que no té res a veure, i potser et semblarà una tonteria, però: els fils de brodar són MOLT més cars aquí que a altres països europeus! (comprovat personalment)... Però per què sempre ens fan pagar més? :-(


    McABEU.- Holaaaaaaaa!! Quina il·lusió!! Ho has passat bé? :-)
    Sí, estic feliç... és un estalvi de MÉS de 100 Eurus l'any, eh? que no és broma :-D
    I has acceptat fer el canvi? No et vas tornar a l'antiga? Jo, de moment, no ho vull canviar, a veure si ho corregeixen... sóc tossuda :-D

    ResponElimina
  11. És la recompensa que et mereixes per prendre't la molèstia d'investigar, d'esbrinar i de buscar on hi ha les condicions més avantatjoses per a tu, Assumpta. La immensa majoria dels clients del serveix que sigui no inverteixen aquest temps, senzillament el perden queixant-se que l'empresa tal els surt cara, o no els dóna el que els hauria de donar o blablabla...

    Quan es va liberalitzar la telefonia fixa, vaig fer un quatre Excel (t'ho prometo!) amb les quatre o cinc companyies que hi havia aleshores, i em vaig molestar a trucar a cadascuna d'elles per saber exactament quines eren les seves tarifes i condicions. Invertint una miqueta de temps i ganes, estalviem calers segur.

    ResponElimina
  12. Gràcies!! :-)). Si que m'ho he passat bé, no hem anat gaire lluny de casa però han estat uns dies de desconnexió que m'han anat molt bé (i no em refereixo a la Catosfera, sinó dels maldecaps de cada dia) :-)
    I amb això de la nova interfície, doncs mira em fan gràcia les coses noves i, com que a la llarga hi hem de fer cap, prefereixo tenir-la per la mà com més aviat millor. ;-D

    ResponElimina
  13. FERRAN.- Uaaaaau!! això teu és GENIAL! Fer aquesta taula d'Excel per anar comparant condicions! :-)
    De fet, jo ho vaig fer perquè em sentia estafada (en realitat estava sent estafada amb tants canvis contractuals decidits tan sols per ells.
    Tu sí que hauries de treballar d'economista amb la Merkel :-DD


    McABEU.- Si jo sóc capaç de desconnectar al Viena, que està a 18 minuts de casa (al meu pas lent), segur que tu has pogut desconnectar amb aquestes vacances :-)
    Bé doncs, m'agrada que et vagis familiaritzant amb la nova interfície. Quan no tingui més remei que canviar-la jo, ja saps que t'empiparé amb mails tipus "Mac, tinc un problema" :-D
    Per cert, Mac, tinc un problema, com es fa per posar documents a un blog? (o sigui, a la barra lateral posar el que sigui i que clicant enllaci a un document fet per mi en Word... no sé si es pot fer o no, però si es pot, segur que tu ho saps fer) ;-))

    ResponElimina
  14. Ja saps que els teus mails "Mac, tinc un problema informàtic" no m'empipen gens. :-))
    En quant a aquest que em planteges, et passo una possible solució al teu correu amb la tarifa habitual i aprofito per recordar-te que només amb dues consultes més, ja te'n toca una de regal. Una gran oferta sens dubte! ;-DD

    ResponElimina
  15. Doncs enhorabona per l'encert! jo encar estic a movistar...però mai mai de compte sempre amb targeta ...se m'acaba i ja està i si decideixo posar calers els poso i si no no....ei vas sentir o/i veure la cerimònia de l'entrega de la medalla d'honor del parlament de Catalunya a Guardiola?
    ei Bona Diada!

    ResponElimina
  16. Per tenir-ho en compte!! Jo estic tramitant canvis també...a verue q passa....

    ResponElimina
  17. McABEU.-Hahaha què bo!! Doncs no pateixis que una ja la tinc a punt... però deixaré passar uns dies, primer vull fer la prova amb la que m'has explicat (ara encara no he pogut, tot i que sembli el contrari, gairebé "no hi sóc"... fins i tot escric dreta, que tinc coses per fer que no són d'ordinador) :-)
    Però després... dos consultes més... i una de gratis!! Uaaaaau :-D
    Jo lluitaré pels apòstrofs... i crec que guanyaré!! Hahaha
    Pensa que al Petit Blog vaig etiquetar TOTES les cançons, hi ha títols en anglès amb apòstrof... de què van aquesta gent!! Lluitaré!! :-D


    ELFRI.- Això és el millor, això... Més que la companyia, el que no es pot fer mai és un contracte, llavors et tenen agafat i et prenen el pèl el que volen i més.
    Eeeeeei, què gran és en Pep!!! :-)))


    CONSUELO.- Doncs agafa la companyia que vulguis, però mai contracte... et prometen moltes coses però al final acabes pagant més. Sort! :-)

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!