dilluns, 17 d’agost del 2009

Cal complir les promeses (La font de les canelleres blaugranes)


Post actualitzat el 12 de setembre a les 22:40 :-)
Informació de McABEU
Aneu a la part inferior :-)

Volia posar unes paraules però no sé massa què dir perquè el que ha passat amb aquestes canelleres era absolutament inimaginable per a mi quan les vaig fer. Sí que creia que us farien gràcia, però pensar que alguns les vareu anar a veure expressament, que les vareu fotografiar, que m’enviàveu mails dient-me quantes en quedaven o en posàveu la foto als vostres blogs... que, fins i tot, dos de vosaltres en vareu agafar una i ara teniu un petit record, una tonterieta, però... què caram, que teniu una coseta feta per mi... Doncs em fa molta, moltíssima il•lusió.

Gràcies a tots!! I bé, en Mac va tornar de vacances i... ja que vaig anar actualitzant amb tots els demés, ell també s’ho mereix... I tant!

-----------------------

Post actualitzat el 26 d'agost a les 22.50 :-)
Informació de P-CFACSBC2V
Aneu a la part inferior :-)

Fa temps, passejant per la Gran Via cantonada Passeig de Gràcia, vaig veure que, a una petita font, li havien posat unes canelleres de punt. No sabia la raó però ho vaig trobar simpàtic i ho vaig posar al blog... Aquest fet va inspirar un relat a la Carme i, a més, pocs dies després, la Vero em parlava d’un nou corrent urbà, anomenat Knitta, que es dedicava a fer petites peces de llana per posar a bancs, fanals, i tot tipus de mobiliari urbà.

Passades unes setmanes, les figuretes de la font varen ser pintades de daurat i també les vaig fotografiar.

La qüestió és que, de tant parlar-ne, al final em va passar pel cap la entremaliada idea de que si el Barça guanyava el Triplet, jo faria unes canelleres blaugranes per les noies de la font. Així que, aquests dies que he estat a Barcelona, he fet la feina ;-)




Com no sabia com posar-les, les vaig lligar amb uns trossos de llana que vaig posar als extrems (bé, les va lligar ma germana, que finalment va ser qui les va col•locar... Els quatre o cinc centímetres que em passa van ser decisius en l’operació). Divendres per la tarda totes dues varem anar al lloc dels fets i les canelleres varen quedar posades. Després varem anar a fer un petit passeig i, en tornar a passar pel davant, un noi les estava fotografiant!!




Aquesta tarda ja només en quedaven cinc (de les vuit que vaig fer) i jo vull pensar que algun turista se les ha endut de record perquè, una altre vegada, he vist com un grupet s’estava fent fotos davant la meva font!!

Les canelleres blaugranes han fet furor! Han estat fotografiades, robades i tot el que fan els turistes amb allò que els agrada ;-) Després d’aquesta proesa, queda contrarestat el fet de que aquest any no pugui anar al Gamper :-)

Per cert, que sobre aquesta font aviat en faré un altre post doncs, ja fa temps, en Puigmalet em va donar una idea i aquests dies també ho he pogut fer (misteri i intriga) :-)

Últimes notícies!!

A les vuit del vespre del dimarts dia 18 d’agost, la Corresponsal a Barcelona per temes de Fonts i Canelleres, Rits del Vuitè Vuitena, ha pogut comprovar que encara quedaven tres canelleres. Com a bona corresponsal, envia imatges de la notícia. Moltes gràcies!!! :-)

Foto Rits


Nota curiosa: De les cinc canelleres “robades” falten les quatre que eren blau-grana-blau-grana-blau i només una de les grana-blau-grana-blau-grana ha estat pispada.

DARRERES NOTÍCIES!! HAN SEGRESTAT UNA CANELLERA!!

Documents gràfics d'última hora!!


Fotos XeXu

Més informació AQUÍ!!


Notícies del 26 d'agost!!

En P-CFACSBC2V ha anat a Barcelona i ha passat per la nostra font, que aquesta ja no és pas meva, que és de la Catosfera en plè! I, tot i que una mica esfilagarsades, encara queden dues canelleres!! :-)

Aquí la foto que ha posat al seu blog:

Foto P-cfacsbc2v


Més informació AQUÍ



Notícies de l'11 de setembre!!

En McAbeu va marxar de vacances i, per tenir bon viatge, va passar primer per la Font de la Catosfera a recollir una canellera!! :-)

Aquí la foto que ha posat al seu blog:

Foto McAbeu


Més informació AQUÍ :-)

85 comentaris:

  1. Traducción al castellano:

    "HAY QUE CUMPLIR LAS PROMESAS (LA FUENTE DE LAS MUÑEQUERAS BLAUGRANAS)"

    Hace tiempo, paseando por la Gran Vía esquina Passeig de Gràcia, vi que, a una pequeña fuente, le habían puesto unas muñequeras de punto. No sabía la razón pero lo encontré simpático y lo puse en el blog... Este hecho inspiró un relato a Carme y, además, pocos días después, Vero me hablaba de una nueva corriente urbana, llamada Knitta, que se dedican a hacer pequeñas piezas de lana para poner a bancos, farolas, y todo tipo de mobiliario urbano.

    Pasadas unas semanas, las figuritas de la fuente fueron pintadas de dorado y también las fotografié y puse en el blog.

    La cuestión es que, de tanto hablar de la fuente, al final me pasó por la cabeza la traviesa idea de que si el Barça ganaba el Triplete, yo haría unas muñequeras azulgranas para las chicas de la fuente. Así que, estos días que he estado en Barcelona, he hecho el trabajo ;-)

    Como no sabía cómo ponerlas, decidí atarlas con unos trozos de lana que puse en los extremos (bien, las ató mi hermana, que finalmente fue quien las colocó... Los cuatro o cinco centímetros que me pasa fueron decisivos en la operación). El viernes por la tarde ambas fuimos al lugar de los hechos y las muñequeras quedaron puestas. Después fuimos a dar un pequeño paseo y, al volver a pasar por delante, un chico las estaba fotografiando!

    Esta tarde ya sólo quedaban cinco (de las ocho que hice) y yo quiero pensar que algún turista se las ha llevado de recuerdo porque, otra vez, he visto como un grupito se estaba haciendo fotos ante mi fuente!

    Las muñequeras azulgranas han hecho furor! Han sido fotografiadas, robadas y todo lo que hacen los turistas con lo que les gusta ;-) Tras esta proeza, queda contrarrestado el hecho de que este año no pueda ir al Gamper :-)

    Por cierto, que sobre esta fuente pronto haré otro post pues, ya hace tiempo, Puigmalet me dio una idea y estos días también lo he podido hacer (misterio e intriga) :-)

    ResponElimina
  2. Es un detalle precioso , me gustan estas "aventurillas urbanas" tuyas.Alguien se lleva un poco de tu simpatia a su casa.Besos

    ResponElimina
  3. Uàaàlaaa, quina canya! Això és massa, no? El triplet quedarà curt davant les proses que ens esperen amb el Barça d'aquesta temporada!

    Per cert, felicitats endarrerides. Mira que vaig fer un article sobre la Mare de Déu d'Agost i no vaig pensar en anar a felicitar les Assumptes!

    ResponElimina
  4. Els teus poders ja estan en marxa, aquest any ho tornem a guanyar tot :-DDD. Les canelleres ja van actuar ahir mateix i ja tenim la meitat del primer títol.
    He rigut (com aquella noieta que es veu a la penúltima foto) quan us he imaginat a les dues germanes enfilades a la font col·locant les canelleres. Sap greu que les robin però també és bonic pensar que potser seran un record de Barcelona per un culé de l'altra banda del món.
    Ben retornada a Reus i com totes les festes tenen capvuitada, encara estic a temps de felicitar-te pel teu sant ;-))

    ResponElimina
  5. Impressionant! No dubtava pas que ho faries :-) A veure amb què ens sorprendràs sobre aquesta font…

    ResponElimina
  6. Assumpta, ETS BRUTAAAAL!!! Hauries de ser nomenada ambaixadora del Barça al món! (bé, començant per ambaixadora a Barcelona, hehe; no cal córrer!).
    Ho trobo divertidíssim i genial. M'imagino la cara de les persones que ho han vist; deuen flipar!!
    Molt xulo, de debò :-)

    ResponElimina
  7. jajajajaja ja voràs tu com sortirà a TV3 això.

    Estàs fatal!!! A vore si un dia t'hem de vindre a buscar a la comissaria! jajajaja

    ResponElimina
  8. HORABAIXA Jejeje la veritat és que varem riure molt mentre ella les posava :-)) Quan vaig dir que ho faria no vaig pensar massa en el "numeret" que això representaria. Afortunadament l'empresa va finalitzar amb èxit :-))
    Petons!!!


    VPAMIES Moltes gràcies!! Ja diu el refrany que Tots els sants tenen vuitada (és així, oi? jajaja)
    Mira que si "la màgia de les canelleres" funciona!! L'any que ve ja podria anar pensant alguna altre cosa jajaja :-))
    Abraçades!!!


    McABEU Siiiiii jejeje ahir ja va començar a fer els seus efectes!! :-))
    Només es va enfilar ella, que és més jove!! jajaja
    Ah!! Si no arribes a dir això de "la noieta" no m'hi fixo!! La que surt a la foto és ma germana!! Ostreeees ahir nit estava tan clapada que no m'hi vaig fixar!! :-)) De moment l'he tret, i ja li preguntare si té inconvenient en sortir jajaja si diu que no passa res, doncs la torno a posar! :-))
    Ella també em deia que era un honor que els turistes se les enduguessin i, de fet, em fa gràcia pensar-ho :-))
    Abraçades!!!


    P-CFACSBC2V Jajajaja m'has fet gràcia amb això de que no dubtaves que ho faria :-))
    Pensa que al darrer moment, quan ja estaven quasi fetes, la meva mare i el meu marit van treure el "seny" i van començar a dir que si ens veia la Guàrdia Urbana igual ens queia una multa i tal... però els vàrem convèncer de que era quelcom totalment innocent, per això les vàrem lligar així, perquè fossin fàcils de treure en cas de "problemes" :-))
    Abraçades!!!


    FERRAN Ostreeees!! Em faria moltíssima gràcia que algú del Barça ho veiés :-)) però no crec que vagin de passeig a peu per allí, o que mirin el meu blog :-))
    Siiii!! La idea era aquesta, fer quelcom divertit!! i quan varem veure que els hi feien fotos, feia una il·lusió!! :-)))
    Abraçades!!!


    BAJOQUETA Jajajaja si sortís a TV3, quina gràcia!! :-))
    Oh! Això era el que els hi feia por a ma mare i a Josep Lluís, haver-nos d'anar a recollir a la presó :-PP
    Petons!!!

    ResponElimina
  9. Quina passada! Es la bomba. Una iniciativa molt simpàtica i poderosa: Ja tenim mitja supercopa. Segur que han estat les canelleres. Ara esperaré ansiós a veure la següent iniciativa!.

    ResponElimina
  10. tremenda assumpta! la font mai no ha lluït tan bonica i tan culer.

    i espera ... que hem d'anar preparant el reguitzell de promesses i fites per la temporada entrant! :)

    ResponElimina
  11. No m'estranya que se les enduguin si hi passo jo n'agafaré una :)
    Tan de bo tothom respectés i s'estimés tant els monuments i el mobiliari urbà com tu.

    ResponElimina
  12. Fantàstic! La font va quedar de conya, m'han vingut ganes d'anar-la a visitar ara mateix, però a hores d'ara ja no en deu quedar ni una. Em faria molta gràcia veure-la al natural.

    Per cert, no sé si et vaig comentar que hi ha més fonts d'aquestes. En vaig trobar una a baix de tot de les Rambles, a l'alçada del museu de cera. Quan la vaig veure, vaig pensar en tu de seguida, amb els ulls com plats. Segur que ja t'ho havia dit.

    ResponElimina
  13. Uauuuu!!! les canelleres queden precioses i són molt i molt xules!!
    Miraré de passar-m'hi per fer-m'hi una foto, que això no es pot perdre!!

    És una pena que hi segueixin havent aquests actes de vandalisme i robin les canelleres. Això guarneix la ciutat, i queda bonic. Tot i que no t'estranyi que també ho hagin fet alguns periquitos anticulés, ja que la ciutat també és periquita. (no ho sé, és una imaginació).

    Crack!!!

    ResponElimina
  14. I si has complert... Que aquestes canalleres ens donguin molta sort per aquesta nova temporada que agafem amb il·lusió, Visca el Barça!

    ResponElimina
  15. Aquestes figuretes de la font segur que un dia set presenten a casa a donar-te les gràcies per haver-les promocionat com a signe blaugrana...
    Això quan els turistes ho ensenyin els deuran dir, quina delicadesa que tenen per allà a Catalònia... Unes ambaixadores també de les nostres passions futboleres... Que s'acosta una altra copa... Anton.

    ResponElimina
  16. ja us imagino...com dues criatures fent entremaliadures
    quin parell!!!
    felicitats per el sant, per el nomenament del teu blog..i per esser com ets.
    un peto, maca!

    ResponElimina
  17. unes canelleres molt xules!
    després hi passaré, a veure si me'n recordo de fixar-me quantes n'hi ha!

    ResponElimina
  18. Hola Assumpta!
    I ahir vam tornar a guanyar :)
    Imparables!!!
    Salutacions
    sílvia

    ResponElimina
  19. jajajajajajajaja buenísimo! jajajajaja miralas que monas! tooooooooooooot el camp! tatatá! éeeeees un clamb! tatatá!

    ResponElimina
  20. Què genial l'idea Assumpta!! Com mola... i pensar que has interactuat amb tota la gent que com a mínim s'haja fixat amb el detall... que bo :)

    Salut!

    ResponElimina
  21. Això si que ha estat original!!!
    Salut!!!

    ResponElimina
  22. ASIMETRICH Jajaja espera, espera que tampoc puc fer massa coses jo, eh? ;-))
    De moment, pel Triplet ja varem anar a Montserrat i les canelleres :-))
    Tan de bo es pogués repetir ;-))
    Abraçades!!!


    ÒSCAR Ostres, xiquet, quan recordo la vostra arribada a Montserrat!! Vosaltres sí que vareu tenir mèrit anant a peu!! Ara bé, a la dels seitons no m'apunto, eh? jajajaja
    Abraçades!!!


    ANGLE Si et fa il·lusió te'n faig unes especialment per a vosaltres ;-) Una per a tu i una per l'al·lota, vermelles, del Mallorca :-))
    Abraçades!!!


    XEXU Saps que li he agafat un carinyo especial a aquesta petita font? Per a molta gent passa desapercebuda, però jo la considero una mica meva :-))
    No sé si en deuen quedar o no, segur que si hi passa ma germana m'anirà informant :-))
    Però la font la pots veure al natural sempre que vulguis :-)
    La segona part del teu comentari tindrà resposta pròximament jeje
    Abraçades!!!


    INSTINTS Jajajaja de veritat, si hi passes pel davant informaaaa porfaaaaa ;-)))
    El que arribem a fer els culés, eh? :-)
    No crec que siguin els periquitos, més abans crec que la gent les pot agafar com a curiositat jaja :-))
    Petons!!!


    CESC Com m'agrada aquest comentari teu!! :-))
    Després de dues temporades "de buit", la passada ens vàrem concentrar amb totes les forces per anar endavant i vàrem aconseguir el triplet!!
    Si hi seguim posant el cor, el nostre Barça seguirà triomfant!! I si s'han de fer més canelleres, jo les faig jejeje :-))
    Abraçades!!!


    REBAIXES Antooooon!! :-)) quina gràcia si un dia truquen a la porta i són les figuretes de la font!! ;-))
    T'imagines que els turistes creuen que això de posar canelleres a les fonts és alguna tradició? jajaja
    Confiem en assolir aquest primer títol!! :-))
    Abraçades!!!


    SARGANTANA Exactament com ho has dit jeje dues criatures entremaliades :-)) Les dues passant dels 40 jiji
    Moltes gràcies per les felicitacions :-))
    Petons!!!


    RITS Ostreees!! De veritat hi has de passar? Quina gràcia!! Tan de bo en quedés ni que fos una, així la podries veure jejeje
    Petons!!!


    SÍLVIA Siiii :-)) És que anaven passant els dies i jo tenia la promesa aquesta per fer, i, clar, ja començaven els partits oficials, així que em vaig haver de donar pressa :-)
    Petons!!!


    CROQUIS Jajajaja els vostres comentaris són simpatiquíssims, m'ho estic passant pipa responent!! I ara cantem l'himne ;-)) Soooom la gent blaugranaaaa ;-))
    Petons!!!


    TONI Eeeei!! El primer noi que vàrem veure fer fotos a la font tenia una càmera tan xula com la teva!! :-)) Eres tu? ;-))
    Abraçades!!!


    EVA Jajaja moltes gràcies!! :-))
    El què fem pel Barça, eh? ;-))
    Petons!!!

    ResponElimina
  23. Molt xules les canelleres!!!
    Ets la repera, jajaja

    (no sabia on contestar-te el que m'explicaves al blog, així que t'ho dic aquí, i si vols esborrar-ho després, cap problema: Sé un xic com et deus sentir de vegades, doncs a casa a aquestes alçades en comptes de quatre hauriem de ser-ne set... Els que t'envolten ténen molta sort de tenir-te a prop, i estic segura que un angelet et guia pel camí de la vida. Un petonàs)

    ResponElimina
  24. ME ENCANTAN!!!

    La propera vegada que vagi a Barcelon anire a veure la font, sense canelleres clar perque no hi haura cap. Son molt maques i suposso que per a qualsevol es un bon record.

    A veure si li donen sort al Barça aquest any tambe!!

    ResponElimina
  25. Pero mira que eres traviesa Assumpta eh? jajaja! todo lo que has generado. Espero se devele el misterio en próximo post, besos tía Elsa.

    ResponElimina
  26. KUDIFAMILY Jejeje m'alegra que t'agradin ;-)
    Crec que em falta un bull i mai he acabat de créixer del tot, per això faig coses així :-))
    No, dona!! Com vols que esborri el teu comentari!! Un petó especial...


    JESÚS M. TIBAU Jajaja moltíssimes gràcies!! A vegades se'm gira el cervell i faig coses així :-))
    Abraçades!!!


    VERO Mil gràcies!! :-))
    Recordes quan feiem broma dient que li posariem alguna cosa al Condesito o al Prim? :-))
    Val!! quan vagis a Barcelona, busca la font!! és a la Gran Via, quasi a la cantonada del Passeig de Gràcia, és molt petitona :-))
    Petons!!!


    TÍA ELSA Sí, lo reconozco jajaja soy muy traviesa!! :-))
    Mi madre y mi marido estaban hasta preocupados por si alguien nos veía y nos decía alguna cosa jeje... pero no paso nada raro, al contrario!! :-)
    El misterio es otro post sobre "algo parecido" :-)
    Besos!!!

    ResponElimina
  27. genial Assumpta! només se t'havia d'acudir a tu!

    ResponElimina
  28. Assumpta, ets única! Quina gràcia que m'ha fet veure-les. Llàstima que quan torni a Barcelona ja no en quedarà ni una... però m'encantaria haver-les vist.

    Crec que allà davant de la font, m'hauria sentit privilegiada de saber la història de les canelleres. Potser ho hagués explicat i tot als turistes...

    Molt bona aquesta! M'ha encantat!

    ResponElimina
  29. Boníssim!!! Ja recordo tota la història aquesta de les dames de la font... I ara va i els hi poses canelleres blaugrana! Haurem de passar a veure si en queda alguna...:)

    ResponElimina
  30. Hola Assumpta,

    No sabia que fossis tan entremaliada.

    Molt bona idea la teva.

    Una abraçada

    ResponElimina
  31. ahir no hi vaig passar, no em vaig trobar bé i no vaig quedar.

    avui si, i.....tatxant, en queden 3!!! t'envio fotos ara mateix! m'ha fet moooolta il·lusió trobar-les!!!!!

    ResponElimina
  32. ESTRIP Jajajaja és el que té aquest amor sense mesura envers el Barça del meu cor :-))
    Abraçades!!!


    CARME Ostres!!! jajaja t'imagino fent de "Guia turística" davant la font explicant la història de les canelleres :-)) Què bo!! ;-))
    Segons informa Rits aquesta tarda encara en quedaven tres :-))
    Petons!!!


    MA-POC No saps el que m'estic divertint amb aquesta font i les canelleres!! :-))
    Si hi passes ja informaras! ;-))
    Abraçades!!!


    HORABAIXA Sí, sóc una mica trasto :-))
    A vegades oblido que ja tinc "certa edat" jajaja :-)
    Petons!!!


    RITS Uaaaaaaaaaaaauuuuuu!!!
    Ja han arribat!!! Moltes gràcies!!!
    Què bo!!! :-))
    Ara editaré el post i posaré una de les teves fotos!!
    Per cert, que t'he contestat el mail tan ràpid que n'hi te preguntat com estàs!! Dius que no et vas trobar bé... espero que no fos res important, eh? :-))
    Quina ilu!! :-))))
    Petons!!!

    ResponElimina
  33. Me parece alucinante tu idea .... Si es que han quedad preciosas las estatuas .... pero eso se avisa, para que podamos ir a verlas ....

    ¿Que harás en año que viene, cuando ganemos "6" títulos ...?. Yo te doy una idea, unas espinilleras para la estatua de Colón ....

    ResponElimina
  34. JOAQUÍN Holaaaaaa!! :-))
    Jajajajaja pero ¿tu sabes la de lana que necesitaria para esas espinilleras? :-))
    Ahora bien, si algun voluntario/aria en buena forma física se ofrece para subir a colocarlas :-))
    Dice Rits que ayer aún quedaban tres... igual si vas aún las ves :-))
    Saludos a la familia!! :-)

    ResponElimina
  35. Em sembla que puc aportar una mica d'informació d'aquesta font. És una font Wallace, i té una bona història al darrera.

    Richard Wallace va regalar dotze d’aquestes fonts a la ciutat de Barcelona amb motiu de l’Exposició Universal de 1888. Actualment se’n conserven sis en mans de l’Ajuntament de Barcelona i s’està seguint la pista d’una setena que hi havia a l’antic edifici d’Aigües de Barcelona ara remodelat i reconvertit en comissaria dels Mossos. Podria estar a la nova seu d'Aigües, a Collblanc, però no ho puc confirmar.

    N’hi ha un munt de fonts com aquestes repartides per mig món. A Sant Sebastià (al passeig de França), al Ferrol, a Paris, Bordeus, Nantes, Marsella, Rio de Janeiro, Montreal i Macau (a la Xina) entre d’altres.

    Les sis de Barna City les podeu trobar a:
    La Rambla, 4 (davant el museu de cera). La Rambla, 54 (una mica més amunt de l'entrada a la Plaça reial). Gran Via, 613 (amb Ps Gràcia cantonada NE). Gran Via, 782 (amb Marina, cantonada SO). Roger de Flor, 175 (amb València, cantonada NE). Parc de la Ciutadella (al NE, darrera la cascada). Aquesta darrera és lleugerament diferent, més rodona a la base i amb figures de querubins.

    A disposar.

    ResponElimina
  36. JOAN Hola!!
    Moltíssimes gràcies per la boníssima informació que aportes! De fet, quan al final del meu post deia que tenia més coses per parlar encara d’aquesta font, precisament el que volia fer era dedicar tot un article a les Fonts Wallace :-) ja que divendres passat vaig poder fotografiar la de les Rambles. Justament en XeXu, al seu comentari, la citava :-)

    Jo desconeixia totalment la seva història però en un dels comentaris al meu post quan van pintar les estatuetes de daurat, en Puigmalet em va enllaçar un post del Blog d’Allau on en parlava i vaig al•lucinar!! Wallace nom de fonts era el títol :-)

    Si em permets, com que crec que el tema és prou interessant, faré igualment el post i posaré el teu text, ja que dónes la localització exacta de les sis fonts a Barcelona, que jo no la sabia!!

    El món dels blogs, quan la gent interactua així, com tu has fet ara, o com va fer Rits anit passant-me una foto amb les canelleres que quedaven, és fascinant :-)

    Moltes gràcies i una abraçada!!

    ResponElimina
  37. Felicitats! Per la idea, per l'entusiasme i per ser com ets!

    Ah! També felicito la corresponsal. :-)

    Si hi passo ja faré una ullada i te n'informaré.

    ResponElimina
  38. Sip, estem tots interconectats.

    Evidentment pots utilitzar el text, faltaria més. I si puc ajudar en alguna cosa més crec que estic en situació de fer-ho, que tinc bones conexions al departament de fonts de l'ajuntament.

    ResponElimina
  39. jajaja, bonissim Assumpta! M'ha encantat: la teva idea i la promesa cumplida. Fer aquestes coses omplen de vida a un mateix i als altres.
    Molt bona!

    Utnoa

    ResponElimina
  40. HOLA¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    Ya no me acuerdo de las palabras exactas, ejem...esta memoria...

    seguro que lo pasasteis bomba preparando "la operacion muñequera",
    besos

    ResponElimina
  41. jajajajajajajajjajaja, ets l´ostia !!!!!! tens unes coses !!!!!! ..... que m´agraden, ets ocurrent i original aiissssss el que no pensis TU !!!!!
    be ja m´hauria agradat poder coincidir per fotografiarles, gggrrrr aixo s´avisaaaaaaaa
    un petonsssssssss artistaaaaa

    ResponElimina
  42. RITA Jajaja la veritat és que estic absolutament sorpresa de l'èxit de la "operació canelleres" ;-))
    Em fan tanta gràcia els vostres comentaris com haver-les fet :-))
    Moltes gràcies ;-)
    Petons!!!


    JOAN Doncs moltíssimes gràcies ;-)) Tenir la localització exacta de totes les Fonts Wallace de Barcelona m'ha fet moltíssima il·lusió!! :-))
    A vegades fas una cosa com una "petita trapelleria", una broma, i et trobes una resposta impressionant, com la que jo m'estic trobant amb aquest post i el cert és que no paro de somriure en llegir-vos :-))
    Amb el que m'has dit ja en tinc prou, moltíssimes gràcies. Però, qui sap, si més endavant em ve una altre idea sobre fonts igual et demano ajuda :-))
    Abraçades!!!


    SANSET i UTNOA A vegades penso que tinc una gran sort de tenir el cap una mica "boig" a vegades :-)) Sembla mentida, una cosa tan senzilla i que m'ho hagi passat tan bé :-))
    Petons!!!


    CRISTINA Jajajaja ya ves, ya... mi hermana fue la única "valiente" de la familia :-))
    Josep Lluís y mi madre más bien le encontraban cierto "peligro" a la "operación muñequera"... pero lo que nos reimos!! :-)))
    Besos!!!


    M.TERESA Exageraaaaaadaaa!!! :-)))
    Això és el Barça, que em transtorna una mica el cap jajaja
    Eps!! si hi vas potser encara en trobaràs alguna!! jajaja ;-))
    Petons!!!

    ResponElimina
  43. Me pareció super original, muy bueno.

    saludos.

    ResponElimina
  44. fatal... quin destí més fatal, acabar al costat del Jordi Hereu....fatal, fatal!!


    per cert, que xula la història de les fonts. i això que en quedin 4 sense saber on són, encara fa la història més fascinant. Digne d'una novel·la, estic L'ombra del vent....
    jo només tenia controlada la de Gran Via-Marina

    ResponElimina
  45. Hola Assumpta. No, no era jo, però si que m'haguera agradat immortalitzar tal fet. Cada vegada que veig les fotos, pense va ser molt molt bona idea, jaja. I Xexu quina idea ha tingut, jaja, t'ha segrestat una canellera... que bo! :D

    Un abraç!

    ResponElimina
  46. Haha! En Xex... d'aixòòò... el Sr. Anònim i tu sou la pera!! :-)

    ResponElimina
  47. Estem al descans del Gamper i anem perdent... i la meva canellera segrestada a cal XeXu... va, XeXu, que te l'has de posar si vols que faci efecte!! jajaja :-))


    SAUZE Jajaja una trapelleria que em va passar pel cap i que estic absolutament sorpresa de l'èxit aconseguit!! :-))
    Petons!!!


    RITS Juaaaaaaaassss Oi que si, pobreta?? La veritat és que la foto es veu com molt amenaçadora!! La pobre canellera indefensa al costat d'un personatge tan... tan... ;-))
    Haurem d'escriure la novel·la!! :-))
    Petons!!!


    TONI Lo de XeXu m'ha deixat impressionada, quan ho he vist he començat a riure, he cridat corrents al meu marit que ho vingués a veure... És una de les coses més divertides que he viscut al món dels blogs, una passada!! ;-))
    Abraçades!!!


    FERRAN Jajaja mira que jo sempre he estat entremeliada: bona nena però entremeliada, però en XeXu!! jajajaja jo creia que no era tan trapella, eh? :-)) És genial!! Genial!!!
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  48. Demano disculpes perquè tenia gent a casa mirant el Gamper i no he pogut passar per aquí abans. Quina mala idea això de que et robin canelleres, no? Quin desaprensiu faria una cosa així. És que ja no hi ha civisme ni hi ha res! I a sobre perdem el Gamper, si és que anem de mal en pitjor.

    Bé, espero que recuperis la canellera, jo faria el que diuen els segrestadors, semblen gent perillosa...

    ResponElimina
  49. XEXU Així, personalment, et diré que crec que no ha estat un cas d'incivisme...
    Crec que es tracta d'un autèntic admirador d'obres d'art sublims, un expert en objectes únics, que no ha pogut resistir davant la delicada bellesa de la labor teixida en tan formosos colors, amb aquells acabats tan perfectes i s'ho ha endut.
    En quant al rescat, ell sap que el que demana és impossible de fer... és una manera de dir que se la vol quedar i, sincerament, jo no avisaré a la policia, ni al Cor de l'Anginesca ni res. Només espero que la tingui en les condicions de conservació més òptimes i que la segueixi valorant en tot el que val (bé, de fet, és impossible saber el que valdria, és incalculable però molt més que el CR7 segur...)
    Ah! En quant a que són perillosos... ufff... de fet, la cara del tipus que surt a la segona foto no sembla pas massa de fiar, això és ben cert jejeje
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  50. Només per dir-te que el tema de les canelleres ha saltat als mitjans de comunicació. Avui RAC1 se n'ha fet ressó i el teu blog ha estat Blog Recomanat del Dia.
    T'estàs tornant més i més mediàtica :-DD
    MOLTES FELICITATS

    ResponElimina
  51. Jajaja!! com m'agrada aquesta iniciativa!!! Molt bona idea!
    Salut!

    ResponElimina
  52. L'anònim té la culpa d'haver perdut el Gamper, segrestar la canellera ha desestabilitzat l'entorn blaugrana. Ara el que cal fer són unes canelleres blanques i posar-les a la Cibeles i llavors anar-les a segrestrar... bé, per si de cas no n'hi ha prou, ja posats, podem fer-li una jaqueta i una gorra

    ResponElimina
  53. Ahir hi vaig passar i només en vaig veure 2. Pot ser? era al vespre... Em va encantar fer propaganda de la meva amiga blocaire que n'era l'artista. No passen desaparcebudes no...
    Pagaràs el rescat? jejeje

    ResponElimina
  54. McABEU Moltes gràcieeeees!! Ja he trobat el tall!! :-))
    Com sé que al RAC-1 són molt del Barça vaig pensar "els envio fotos de les canelleres?" (ja posats, fer-la ben grossa) i ho han dit!!! Què bo!! :-))
    La veritat és que no ho esperava i, per tant, dormia plàcidament jajaja... si no m'arribes a avisar tu no ho hagués sabut pas, així que moltes, moltes gràcies!! :-))
    Abraçades!!!


    CONSUELO Jajaja moltes gràcies :-)) El més important és que hem rigut molt :-))
    Petons!!!


    ANGLE Noooooo jajaja que l'Anònim és un culé col·lecionista de meravelloses obres d'art ;-))
    He llegit a un altre blog que ahir en Pep va voler demostrar a Txiki i Laporta que amb la cantera no n'hi ha prou perquè s'espavilin a fitxar... tot és possible :-))
    Abraçades!!!


    INSTINTS Hi vas passar!! Què bo!! :-))
    Doncs sí pot ser... Dimarts hi va passar Rits i en quedaven 3 :-)
    Ahir en XeXu en va segrestar una, o sigui dos :-))
    No, no pagaré, crec que en XeXu s'ha de quedar la canellera pel post tan xulo que ha fet :-))
    De totes formes, si mires el seu blog, l'Òscar ha fet un intent de pagament de rescat boníssim!!! :-))
    Petons!!!

    ResponElimina
  55. Salut,

    Mentre vosaltres us entreteniu en el rescat n'hi ha que treballen ...

    Setena font localitzada. Confirmat, està a la seu d'Aigües de Barcelona. General Batet 1-7, a l'entrada mateix, al costat del llac ornamental. Es veu de la rampa d'accés estant, però és zona privada, així que per posar-li unes canyelleres la cosa està difícil.

    P.S.: Quin mal segrestador, en Xexu. L'anònim no ha calat, i ni tan sols hi ha amenaces creïbles, que no l'imagino desfent els punts un a un!! A més, s'ha convertit en el culpable del Gamper. Noi, jugada rodona!! :P

    ResponElimina
  56. Per cert, ahir a les 10:00 en quedaven tres (a cada braç esquerre de les estàtues, excepte en una d'elles que no en tenia cap...). Seguirem investigant!

    ResponElimina
  57. Assumpta, ets la bomba!! Sí senyor!! No puc més que fer reverència rere reverència mentre canto l'himne del Barça versió xiulada!! Què gran!!

    I la gent et va veure? No et van dir res?? Què bo!!

    ResponElimina
  58. Avui surt la notícia de les canalleres de l'Assumpta a La Vanguardia!!

    Assumpta mediàtica!!! :)

    http://www.lavanguardia.es/lv24h/20090820/53768507384.html

    ResponElimina
  59. JOAN Salut! :-))
    Però... jajaja... que ets detectiu o alguna cosa així? Estic impressionada!! :-))
    Has descobert una altra font!!
    Et felicito, de veritat!! M'estas facilitant una informació boníssima per quan faci el post de les Fonts Wallace :-)) Mil gràcies!!
    En XeXu és tan bona persona que no fa cap por com a segrestador jejeje
    Abraçades!!!


    JORDI Ai, quin riure!! :-))
    Jo les vaig fer i, quan vaig dir què eren i on havien d'anar, la meva mare i en Josep Lluís es van esverar una mica, els va agafar por que algú em pogués dir alguna cosa, però jo vaig insistir en el fet de que, en el pitjor dels casos, si algun Guàrdia Urbà em veiés i no em deixés, doncs no les posava i ja està, però que ningú em podria dir res dolent perquè això no embruta ni fa malbé ni res :-)
    Llavors hi varem anar ma germana i jo i com ella és una mica més alta, les va lligar ella :-)) i jo partint-me de riure al costat i anar-les-hi passant.
    Varem fer fotos i, tot just donem uns passos, ens girem i un noi ja les fotografiava!! Varem anar a comprar al carrer Portaferrissa i, en tornant, una altre vegada varem passar pel davant i llavors uns joves turistes s'hi feien fotos jajaja
    Molt divertit, molt :-))


    AIGUA Siiiiii jajajaja aquest matí en Josep Lluís m'envia un SMS dient-me que a La Vanguardia hi havia una cosa que em faria gràcia :-)) i quan ha vingut i m'ho ha ensenyat, ostres quina gràcia!!! :-))
    He de dir que, tot i que jo no en sabia res, quan he vist el nom de qui ha enviat la foto, he vist que és la Verònica, amiga meva, companya d'anglès i amb un fantàstic blog de manualitats (la que va descobrir el moviment "Knitta") que li va fer molta gràcia que les fes i ho van enviar :-))
    Petons!!!

    ResponElimina
  60. Hola de nou Assumpta,

    Ja has vist quina foto surt avui a La Vanguardia? m'ha fet molta gràcia.

    Ets una artista !!!!!

    Una abraçada.

    referent al teu comentari. Dir-te que sòc del 31, no del 19.

    Salutacions

    ResponElimina
  61. Uooo!! han fet furor aquestes canelleres! Quina artistassa!

    La mitja mai ha estat el meu for..., no me'n surto... em queden bunyols, hahaha

    ResponElimina
  62. com se'ns en va la pilota, oh, Déu meu, com se'ns en va de lluny....

    (amb els dos sentitts, la pilota, clar) :))

    ResponElimina
  63. hahaha!

    He mig seguit la història i m'ha fet molta gràcia tot plegat! ioi!

    No he llegit els comentaris, perquè he trigat molt a escriure i ara n'hi ha tants... Només et vull dir que això de fer quelcom amb les mans i desprendre-te'n així costa una mica... Un cop vaig enredar una colla d'amics perquè cosíssim tots una vaqueta de roba que hauríem d'abandonar en algun lloc perquè la trobés algú i no saps com ens va costar a tots plegats, especialment a aquells que més els havia costat de cosir-la!

    Un petonet, artista, i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  64. Osti la que s'ha liat a la vanguardia. Hi ha gent molt rància en aquest món. T'has quedat però amb la proposta de fer uns calçotets per l'estàtua de Colom? jejejeeeee.

    ResponElimina
  65. HORABAIXA Siiii :-)) El meu marit me l'ha portat al migdia, i ja ho tinc retallat :-))
    Alguns comentaris a la web em deien "incívica", snifff, jo que sempre em queixo de la gent que fa malbé les coses!! Però els meus companys blogàires us ha fet gràcia i això és més important :-))
    Ah!! jo vaig veure 19 d'agost i vaig creure que era el dia de l'aniversari! :-))
    Petons!!!


    LAIA jajaja t'asseguro que això era facilíssim de fer, segur que et sortirien bé ;-)
    Espero que en XeXu no doni massa detalls de la pinta que fa la canellera vista d'aprop, perquè es deuen veure un munt de nusos i fils lligats de qualsevol manera :-)))
    Si arribo a saber que una seria segrestada li faig uns acabats més acurats :-)
    Petons!!!


    MONTSE Jo ho admeto, eh? Un puntet de bogeria sí que el tinc :-))
    Però mira, em vaig entretenir fent-les i varem riure molt al posar-les i si vosaltres també heu rigut, doncs encara millor :-))
    Petons!!!


    NÚR Ostres!! Saps que em sona això de la vaqueta? Oi que ho vas explicar al teu blog? :-))
    Les canelleres eren facilíssimes de fer, molt petitones, la teva vaqueta segur que tenia molta més feina, a més, al ser un animaló, ja li agafes com més carinyo i sap més greu deixar-la :-)
    Jo, només pensant en el numeret que fariem la meva germana i jo ja reia :-))
    Petons!!!


    ASIMETRICH La veritat és que em va sorprendre una reacció tan negativa, no m'esperava que això pogués molestar a algú.
    Si és cert que no té perquè fer gràcia a tothom, o trobar-ho divertit... però calificar-ho d'incivisme, vandalisme, dir que faig malbé el mobiliari urbà, em va sorprendre. Què hi farem... Jo em quedo amb els vostres comentaris, és clar!! :-)))
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  66. Caram, a La Vanguardia i tot!!! :-D Vista l'amargura general, no m'he pogut estar de deixar-hi un comentari.

    Ja avisaràs quan surti a la CNN ;-)

    ResponElimina
  67. P-CFACSBC2V Ja tinc el retall del diari guardat jejeje que allí no es veuen tots aquests comentaris lletjots :-)
    En tot cas, a mi els que m'importen, els que em poden afectar més, són els vostres, els de la gent que "conec", no els de persones que sempre estan a punt per criticar qualsevol cosa, per més que sigui tan innocent com això :-)
    I consti que accepto totalment que algú les pugui trobar lletges o de mal gust, però parlar d'incivisme i coses així, em sembla fora de lloc :-))
    Jo estic contenta :-)) Ho vaig fer, ningú em va dir res dolent, varem riure molt i aquí també :-))
    Has deixat un comentari allí? :-))
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  68. Sí, però de moment encara no ha sortit. Deuen haver de revisar-lo, no fos cas que anés a favor de la iniciativa…

    ResponElimina
  69. P-CFACSBC2V Ai, aquests de la web de La Vanguardia no revisen res. A vegades falla i no surt, a mi em va passar, quan vaig intentar "defensar-me", vaig posar la meva adreça que no és de hotmail i no sortia, llavors vaig posar la de hotmail i va sortir :-)) i si t'inventes una adreça tipus "viscalamevamare@hotmail.com" també surt :-))
    Però jo vaig mirant, que em farà gràcia si surt :-))
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  70. uala! Quantes coses han passat i m'he perdut! ets única!

    ResponElimina
  71. CÈLIA M'agafen rampells... oblido la meva edat i... passa el que passa jejeje
    Moltes gràcies :-))
    Petons!!!

    ResponElimina
  72. Quina passada les canelleres!
    El que no m'agrada tant és que la gent se les endugui :(

    ResponElimina
  73. Hola!!. He visto la noticia en el blog de Vero asi que no me pude resistir a venir por aqui a cotillear. Me ha encantado tu idea, es original y muy divertida con lo que no tengo que decir que a mi me hizo sonreir la pena es que no este cerca de esa fuente para poder llevarme una de recuerdo.
    Un beso guapa!!! esperaré tu nueva aventura en la fuente.

    ResponElimina
  74. AIGUA_CLARA Moltes gràcies :-))
    Però no pateixis perquè la gent les agafi :-) Jo ja sabia que això passaria, i estic molt més contenta que la gent se les endugui com a record de Barcelona jeje o el que va fer en XeXu que, més que un "segrest" va ser un acte de "protecció" doncs al menys sabem que una està en bones mans jeje
    El que m'hagués sabut greu és que les haguessin tret els dels serveis de neteja per tirar-les, però no ha estat així i aquesta tarda encara en quedaven dues :-))
    Petons!!!


    TALLER DE PATCHWORK Hola!! Me suena tu nick de leerte en el blog de Vero :-))
    Vosotras sí que sois unas auténticas artistazas, me encanta ver las obras que vais haciendo :-)
    Muchas gracias por pasar!!
    Besos!!!

    ResponElimina
  75. USD Moltíssimes gràcies!! :-))
    Petons!!!

    ResponElimina
  76. Te tenia un poco abandonada y hace tiempo que no pasaba por aqui, hoy como sabes, por pura casualidad y a través del blog de otra persona, he descubierto tu hazaña, asi que para resarcirte, acabo de mandar el enlace de tu blog allende los mares a mi hijo Alberto que, como también sabes, es un incondicional del Barça.
    Un beso muy fuerte.

    ResponElimina
  77. KARMENTXU Jajaja a ver què va a pensar Alberto :-)) "Mamá, tienes unas amigas un poco locuelas" ;-)
    Aunque siendo forofo culé como es, espero que le gusten :-))
    Besos!!!

    ResponElimina
  78. je, je, je...me n'alegro. el darrer dia que les vaig veure va ser dilluns!! aquestes resisteixen!

    ResponElimina
  79. RITS Que les has vist més dies? Què bo!! :-))
    Aquestes pobres estan tan espellifades que ja no les vol ningú :-))
    Petons!!!

    ResponElimina
  80. Vinc de can P-CFACSBC2V per dir-te que també m'ha fet molta il·lusió que encara resisteixin i que m'han vingut ganes de veure-les en directe abans que s'esfilagarsin del tot :-DD
    Dilluns que ve passem per Barcelona de pas cap a les vacances, intentaré convèncer a la colla per desviar-nos un moment i passar per la font, a veure si encara hi són ;-)

    ResponElimina
  81. McABEU Jajajaja gràcies a tots vosaltres, aquestes canelleres m'han regalat mil somriures :-))
    De fet, els fils ja hi eren, els vaig deixar per a poder-les lligar sense fer malbé la font :-) pero ara sembla que s'han "despentinat" molt jejeje :-)))
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  82. Això de les canelleres acabarà essent un dels episodis més memorables de la història de la blocosfera catalana.

    Em sap greu que em vaig perdre el primer apunt (de l'agost) i fins ara no he recuperat tota l'aventura.

    Quina canellerada!

    ResponElimina
  83. PUIGMALET.- Jo mateixa vaig quedar completament sorpresa de l'exit jajaja però em va fer moltíssima il·lusió veure com blogàires les anaven a veure, em deien quantes en quedaven, les fotografiaven i, fins i tot, les segrestaven o les duien de vacances :-)))
    La catosfera és plena de gent genial!! ;-))
    Abraçades!!!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!