divendres, 5 de juny del 2009

Post 200



Ja fa dies que em vaig adonar que s’apropava el post 200 i, des de llavors que dono voltes sobre si dir-ho, o fer com si res, si posar algun escrit especial o no donar-li major importància... i no sabia què fer.

El món blogàire és molt diferent a com me l’havia imaginat. Jo creia que era una cosa més freda, més “individualista”, no pensava pas que, amb el temps, m’anés encarinyant amb la gent... però així ha estat :-)

Jo venia del món dels msn.groups, dels forums... on, en els que jo vaig conèixer, sempre hi havia gent que acabava tirant-se els plats pel cap. Així doncs, escarmentada com arribava al terreny blogàire, precisament la meva idea era anar a la meva i punt.

Però això no ho sé fer... De seguida em vaig començar a fixar en gent que m’agradava com escrivia, i si alguna d’aquestes persones em tornava la visita que jo li feia i entrava al meu blog, em sentia contenta, il•lusionada com una nena petita... i res, tots els propòsits de “passar de la gent i anar a la meva bola”, estaven per terra en quatre dies :-)

Tot això passava fa vora un any... i és que el meu blog no té data ben determinada d’aniversari!! És com aquelles lleis que les publiquen “tal dia” però no entren en vigor fins “tal altre dia” jeje

El vaig crear el 9 de novembre de 2007, per pur repte personal de si sabria com es feia. En vaig fer dos: aquest era en castellà i un a bloc.cat en català que funcionava fatal. Vaig abandonar el de bloc.cat i vaig convertir aquest en català.

Entre els mesos de novembre, desembre i gener vaig fer dotze escrits. Els mesos de febrer i març de l’any passat no en vaig fer ni un... l’abril un post i el maig un altre i va ser llavors que vaig decidir activar-lo. Duia catorze entrades en set mesos... les altres cent vuitanta-sis en un any :-)

No ho faig més llarg... Només afegir que dedico aquest post / article / escrit a totes aquelles persones que m’han fet adonar que aquest no és un món fred, ni individualista, ni res semblant...

Petons i abraçades, amics!!


Nota: al moment de fer aquest post, entrant amb “Explorer” no es poden veure els vídeos de YouTube (ni al meu ni a cap blog), però entrant amb “Mozilla Firefox” sí (una nova gracieta d’Explorer)

YOU'VE GOT A FRIEND

When you're down and troubled
And you need some loving care
And nothing, nothing is going right
Close your eyes and think of me
And soon I will be there
To brighten up even your darkest night

You just call out my name
And you know wherever I am
I'll come running to see you again
Winter, spring, summer or fall
All you have to do is call
And I'll be there
You've got a friend

If the sky above you
Grows dark and full of clouds
And that old north wind begins to blow
Keep your head together
And call my name out loud
Soon you'll hear me knocking at your door

You just call out my name
And you know wherever I am
I'll come running to see you
Winter, spring, summer or fall
All you have to do is call
And I'll be there

Ain't it good to know that you've got a friend
When people can be so cold
They'll hurt you, and desert you
And take your soul if you let them
Oh, but don't you let them

You just call out my name
And you know wherever I am
I'll come running to see you again
Winter, spring, summer or fall
All you have to do is call
And I'll be there
You've got a friend

56 comentaris:

  1. Traducción al castellano.

    "POST 200"

    Ya hace días que me di cuenta de que se acercaba el post 200 y, desde entonces, que le doy vueltas a la idea de si hacer algo especial o seguir adelante como si nada… y no sabía qué hacer.

    El mundo bloguero es muy distinto a como me lo había imaginado. Yo creía que era algo más frío, más “individualista”, no creía que con el tiempo me iría encariñando con la gente… pero así ha sido :-)

    Yo venía del mundo de los msn.groups, de los foros… donde, en los que yo estuve, siempre había gente que terminaba tirándose los platos por la cabeza. Así pues, escarmentada como llegaba al terreno bloguero, mi idea era ir a mi rollo y punto.

    Pero está visto que esto no lo sé hacer… Enseguida empecé a fijarme en gente que me gustaba como escribía, y si alguna de estas personas me devolvía la visita que yo le hacía y entraba en mi blog, me sentía contenta e ilusionada como una chiquilla… y nada, todos los propósitos de “pasar del mundo e ir a mi bola” desaparecieron en cuatro días :-)

    Todo esto ocurría hace cerca de un año… ¡¡y es que mi blog no tiene fecha bien definida de cumpleaños!! Es como aquellas leyes que las publican “tal día” pero no entran en vigor hasta “tal otro día” jeje

    Lo creé el 9 de noviembre de 2007, por el puro reto personal de si sabría hacerlo o no. Creé dos: éste, que era en castellano y otro en catalán en “bloc.cat” pero como “bloc.cat” daba frecuentes errores, lo cerré y reconvertí éste al catalán.

    Entre los meses de noviembre y diciembre puse doce escritos. Los meses de febrero y marzo del año pasado no escribí ni uno… en abril un post y en mayo otro… y fue entonces que decidí activarlo. Llevaba catorce entradas en siete meses… las otras ciento ochenta y seis en un año :-)

    No quiero extenderme más. Sólo añadir que dedico este post / artículo / escrito a todas aquellas personas que me han hecho comprender que este no es un mundo frío, individualista, ni nada parecido…

    ¡Besos y abrazos, amigos!!

    ResponElimina
  2. Para nada frío Assumpta.
    Hace casi dos años que tengo mi blog y lo quiero tanto.Por que gracias a el conozco gente con buen corazón.
    "Lo esencial es invisible a los ojos"
    Por muchísimo post mas.

    ResponElimina
  3. Guapa!
    A mi també m'ha passat això que dius... no esperava trobar-me gent tan maca en aquest món blogaire!
    Continua com fins ara: divertint-nos, ensenyant-nos i emocionant-nos amb els teus escrits!
    Un petó molt fort d'una prenyadeta entre contracció i contracció, hehe

    ResponElimina
  4. M'agrada el post que has creat per cel-lebrar el número dos-cents. Senzill i evocador...
    D'altra banda desitjo que segueixis molt i molt de temps regalant-nos la teva alegria i entusiasme a través del teu entranyable racò.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  5. Suposo que quan hi entrem no sabem gaire bé què ens espera, jo no en tenia ni idea, però el resultat és sorprenent, i el que pot arribar a omplir aquest món blogaire només es pot entendre quan hi ets. I sort que et vas decidir a activar-te i a tenir el blog que tens ara, amb tota la gent que et segueix i la teva participació en tants i tants llocs! 200 posts no són res, en volem més!!!

    Per cert... posts, eh? Ja t'has acostumat a dir-ho així, ara que ens obliguen a dir-ho d'una altra manera, hehehe. Posts forever!

    ResponElimina
  6. Jo el qu et diria, que ets una persona molt sensible, i aquí has tobat el foc de la sensibilitat...
    Encara ets a tempsde posar-hi, no una estació de ferrocarril, però si un trenet... Au, fes-ho, qu tothom sàpiga que saps posr el got dels teussentiments amb unes paraules senzilles i eloqüents.
    la por ja l'has perduda... i molts ja sabem que fas trenets,...
    Jo vull pujar-hi...
    .............
    Encen el llumí del teu camí,
    i et seguirà l'atxa dels amics,
    molts uls i fanals que estimen
    que venen junts amb tu
    amb un poema per pensar
    i fer pensar i avisar-nos
    del penyasegat
    de la hipocresia.
    ...........
    ..... Anton
    Que també et neessitem
    Que no estas sola
    Feliç 200 !!!!!

    ResponElimina
  7. moltes felicitats i per molts 'posts'!
    jo també vaig començar sense saber gaire bé on em posava i em va passar una mica com a tu... ,m'hi he trobat tant bé que ara no sé que faria sense :-)
    una abracada

    ResponElimina
  8. A mi també m'ha passat una cosa semblant, vaig començar el blog com de "broma" i m'he anat trobant gent tan maca que ara no me'n sé estar d'entrar-hi cada dia per llegir que heu dit i que m'heu dit.
    I si m'atrevís a fer un ranking entre aquesta gent maca, sens dubte tu sortiries entre els primers.
    FELICITATS pel 200 i tots els que vindran!

    ResponElimina
  9. El món de la blogosfera és molt més humà des que tu hi ets. L'enhorabona, preciosa!

    ResponElimina
  10. Aquesta cançó em fa posar els pèls de punta! M'encanta, és genial! Com el teu blog, que dia a dia ens sorprèn amb històries curioses i divertides. Segueix així, Assumpte! Gràcies!! 200 post són molts!

    Quedes nomenada (seguint el ritual Alex) princesa de la catosfera!

    P.D.: Tinc una cosa per tu! El dia 27, l'entrega!

    ResponElimina
  11. per molts post's !!
    s'esta be a casa teva.i el que mes m'agrada es que hi ets tu, regalante a cada escrit
    tal i com ets. i aixo es el que mes valoro de les coses.
    tens rao aquest es un lloc especial, pero tu hi ajudes a fer-ho
    no canviis
    200 petons, bonica

    ResponElimina
  12. Suposo que tots hem començat una mica igual, en el món dels blocs. En principi, en el meu cas, va ser per deixar-hi sobretot escrits, però amb la gràcia de poder posar-hi enllaços, vídeos, etc., que no pots deixar en una llibreta. Però després veus que hi ha aquesta "interactuació" amb altres blocs i això hi afegeix encant.

    Felicitats, doncs, pel post 200 (amb imatge amb colors blaugranes)! :-)

    ResponElimina
  13. Has descrit perfefctament com hem començat la majoria. Primer una mica despistats i encuriosits, i deseguid aenganxats al blog i a un grapat de blogaires
    Enhorabona per l'aniversari!

    ResponElimina
  14. Assumpta!!!!! i que en siguin molts més!!!!

    El món dels blocs és tot un cúmul de sorpreses, la majoria agradables. A part de ser una font de coneixement, la de coses que he après llegint aquí i allà!!! La de persones que m'han robat un bocí de cor!!

    Hi ha un Cor, el de l'anginesca, que em té captivada ;)

    Petons!! (no poso 200 perquè ha de ser enfalagós per força i tot i que sóc petonera tampoc cal passar-se! :P)

    ResponElimina
  15. Enhorabona per aquests dos-cents articles, estimadíssima Assumpta!!! I espero que en siguin, no dos-cents, sinó molts i molts i moltíssims més!

    ResponElimina
  16. El teu blog està d'aniversari, i poder-ho celebrar amb tu és un motiu d'alegria sincera. Que en vinguin molts més, benvolguda Assumpta!, i per molts anys!

    ResponElimina
  17. Crec que ningú s'imaginava poder conèixer a tanta gent i tant variada quan vam crear un blog. I poc a poc, passen los dies i veus que los agafes carinyo i que te trobes parlant amb la parella, amics, etc. del que li ha passat a un o altre... com si fossen veïns o gent que et trobes cara a cara.
    Moltes felicitats!

    Jo si que he pogut sentir la cançó :)

    ResponElimina
  18. I mira, quans comentaristes que tens!!! això sí que ens fa enveja sana!!! sempre hi ets amb tot... al vespre segueixo llegint i aviam si puc tornar a respondre!!

    ResponElimina
  19. Crec que comparteixo moltes de les coses que dius. Moltes felicitats per aquest 200!!! i n'esperem molts més. Una abraçada!!!

    ResponElimina
  20. Doncs moltes felicitats pels 200 i pels que han de venir. Ara miraré quants n'hem fet nosaltres...
    ;-)
    Quina gràcia m'ha fet la frase, perquè a mi també em va costar deixar "d'anar a la meva bola".

    Moltes felicitats bonica!!!
    :)

    ResponElimina
  21. Hola Assumpta!!!!
    Moltes felicitats!!! Em sembla que et va costar massa assumir que ets una gran bloggaire!!!

    Últimament i coincidint amb que ja acabo el curs, no he parat gaire per aquí, però vull que sàpigues que, encara que no et digués res, t'he vingut a llegir molt sovint!! Les teves aportacions blau-granes són imprescindibles!!

    Petonets!! :)

    ResponElimina
  22. Moltes felicitats!!!
    200 posts són molts però desitjo que n'escriguis molts més!

    El món dels blocs és fantàstic.

    El Racó Blaugrana sí que té data de naixement i cap a finals de juny farà un any(hauria de mirar el dia per saber quan és exactament). També faré un post commemoratiu.
    Adéu!

    ResponElimina
  23. Doncs felicitats per aquests 200 i que en vinguin molts centenars més.

    Salutacions,
    S.

    ResponElimina
  24. Assumpta,a per els 300! :)Si que és tot un món ben curiós això dels blogs :)
    Ets mooolt treballadora :) jo només en porto 100 :))Si que fa il·lusió rebre visites, encara que en el meu cas son molt poquetes :)
    Endavant!

    ResponElimina
  25. Por supuesto que no es un mundo frío, ya has visto que es todo lo contrario.
    Felicidades por tus 200 entradas, esperamos muchas más.
    Y ya que estoy, aunque no tiene nada que ver, pero como sé que te encanta la lectura y hacer punto, me gustaría recomendarte el último libro que he leído: "El club de los viernes", de Kate Jacobs. Gira en torno a una tienda de lanas, donde conocerás a 8 mujeres que se reunen todos los viernes y crean un "club de punto". En fin, es muy bonito y, por lo poco que te conozco a través de los blogs, me da la sensación de que a ti te gustaría mucho.
    Perdón por el rollo.
    Un beso.

    ResponElimina
  26. Felicitats. No cal dir res més perquè tot el que és el bloc ho saps prou bé.

    ResponElimina
  27. Me gusta muchísimo esa canción,es justo de mi adolescencia.Enhorabuena por este post nº 200,para mí es muy especial este mundillo,"hi ha una colla fantàstica!.Besos

    ResponElimina
  28. Jo també tenia els meus dubtes però, tot i que ho actualitzo molt de tant en tant, trobo que és un espai d'expressió que apropa molta gent...
    Enhorabona i a per 200 més....
    Una abraçada!!!

    ResponElimina
  29. Darrerament m'emociono fàcilment... o sigui que podeu imaginar com estic ara jeje

    No sé pas com fer-ho per respondre la gran quantitat de coses boniques que m'heu escrit, la veritat és que les he llegit més d'una vegada, somric i, com que no sé què dir, marxo a comentar algun altre blog i, quan torno, trobo més comentaris encara...

    Però vosaltres heu passat per aquí i m'heu regalat unes paraules i jo us vull respondre a tots, ni que sigui una frase
    :-))

    Ho faré en diferentes vegades per anar més relaxadament :-)


    MARISA, el rincón de mi niñez Tu blog es un sitio entrañable... y la frase que me has puesto me emociona. Tengo el libro encima de la mesa para releerlo :-)
    Besos!!!


    KUDIFAMILY És una sorpresa tan bonica!! :-)
    Eiiii una abraçada d'una prenyadeta és molt dolça, molt dolça... què bonaaa! :-))
    Petons!!!


    RAMON Em feia il·lusió dir-ho i no sabia com fer-ho... i em vaig posar a recordar una mica com havia anat tot jeje
    Mil gràcies!!
    Abraçades!!!


    XEXU Per mi ha estat absolutament sorprenent, mai m'ho hagués pensat :-))
    Gràcies ben sinceres, de cor...
    Sí, sí jajaja sóc conscient que cada vegada dic més "post", em fa gràcia perquè m'ho heu ben enganxat :-)
    Abraçades!!!


    REBAIXES Jejeje sssshhhh Anton que encara sóc aprenent jo de fer "trenets" :-))
    Llegeixo les teves paraules i sempre em fas somriure, amic poeta, pintor i músic...
    Abraçades!!!


    KIKA Em feu somriure tots quan veig que compartim aquesta agradable sorpresa d'haver trobat un món entranyable que no esperàvem :-))
    Petons!!!


    McABEU Fa poquet que ens coneixem i ja ets visita obligada un munt de vegades!!! Recordo com t'anava trobant a cada Blog pel que passava demanant pistes pel Joc d'en Tibau i tu, digne campió, em reps sempre a casa teva amb gran simpatia!!!
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  30. MAFALDA Llegeixo això que em dius i em deixes sense paraules, guapíssima!!! Abans m'han donat una abraçada moooolt embarassada d'un nen... Tu d'una nena... Què bé!!
    Petons!!!


    JORDI Aquesta cançó he de reconèixer que és copiada del blog de l'Alex :-))
    La va posar fa unes setmanes i me la va recordar... m'agrada tant!!
    Per no posar-la igual vaig buscar una altre gravació i la tenia guardada per un moment especial.
    Moltes gràcies pel nomenament, Cavaller Català de les Marxes Tolkienianes :-))
    Uiiiiiiii quina intriga jejeje
    Abraçades!!!


    SARGANTANA La meva sargantaneta de les matinades boniques!! :-))
    Mil milions de gràcies per les teves paraules que m'emocionen!
    Petons!!!


    P-CFACSBC2V El meu blogaire del nick difícil!! Jejeje recordo la primera vegada que el vaig llegir em resultava tan complicat que anava repassant amb el dit a la pantalla si ho havia escrit bé :-))
    Siiiiiii jejeje colors blaugranes posats a posta, clar!! Un Word, amb uns Word-arts, retallada la pantalla, guardat com a imatge i ja està jeje
    Abraçades!!!


    DAN Siiiii jejeje jo molt despistada, moltíssim... i després sorpresa totalment en veure com t'enganxes als blogs :-))
    Mil gràcies!!!
    Abraçades!!!


    ELUR I tant que ens roben un bocinet de cor!! Què bé ho expresses...
    El Cor de l'anginesca, amb reunions a les muntanyes nevades i amb cavallers i dames disposats a fer qualsevol gesta!! :-))
    Visca l'Iniesta i el color de la seva pell que compartim!!
    Petons!!!


    NÚR Moltíssimes gràcies!!!
    A vegades penso que arribarà un dia que no sabré què escriure, però quan em passa això, ràpidament em venen dos o tres idees jaja
    Petons!!!

    ResponElimina
  31. FERRAN Moltíssimes gràcies!!
    Ja saps que ets dels meus més "antics" companys blogàires i, tot i que sé que ara vas molt enfeinat, m'agrada molt que estiguis aquí per celebrar-ho!!! :-))
    Abraçades!!!


    ESTRIP Moltes gràcies, mariner :-))
    Abraçades!!!


    BAJOQUETA Siiiiii, això que dius ho faig jo moltes vegades jaja comentar amb el marit coses que he vist i llegit als blogs!!
    M'alegro que l'hagis pogut sentir, ahir vespre amb l'Explorer no anava!!
    Gràcies, guapa:-))
    Petons!!!


    INSTINTS Sí, fa molta il·lusió pensar que hi ha gent que dedica part del seu temps, a entrar a veure què he explicat... Jo ho veig com un regal :-))
    Moltes gràcies xiqueta!!!
    Petons!!!


    KWEILAN Espero poder seguir posant-ne més... i seguir llegint els teus, que són magnífics!! :-))
    Moltíssimes gràcies, de cor!!
    Petons!!!


    ELS DEL PiT Moltíssimes gràcies a tots dos!! :-))
    Ja em diràs quants en porteu, que jo crec que han de ser molts!! inclosos els que parlen de bolis BIC i de tetra-briks de llet Pascual jeje
    Abraçades x 2 !!!


    MENXA Saps que vaig estar mirant i els meus posts blaugranes són els que més comentaris tenen? jajajaja
    Fas molt bé d'estudiar!! Ara bé, per vacances a reactivar el blog, eh?
    Mil gràcies, preciosa!!
    Petons!!!

    ResponElimina
  32. ALBERT Doncs em dono per convidada a la teva propera festa d'aniversari de blog!!
    Els culés hem d'estar sempre ben units jejeje
    Moltíssimes gràcies :-)
    Abraçades!!!


    SADURNÍ VERGÉS Uuiii "molts centenars" :-)) Jo ho intentaré jeje
    Mil gràcies :-))
    Abraçades!!!


    AIGUA Jajaja m'ha fet gràcia lo de molt treballadora perquè això té poc de "treball" :-)
    Tu tens més obligacions que jo i, per tant, menys temps per bloguejar, però tens un espai preciós!! Jo en sóc fidel seguidora :-)
    Petons!!!


    MARILUZ Ante todo, nunca pidas perdón por un comentario largo... ¡Me gustan! :-)) Y tomo nota de tu consejo, creo que he oído hablar de este libro y, por lo que me dices, apuesto a que me gustaría. Lo pongo en la lista sin dudarlo!! :-))
    Muchas gracias :-)
    Besos!!!


    MIQUEL MARIMON Moltes gràcies!! :-))
    És com un món màgic :-))
    Abraçades!!!


    TERE La canción es preciosa... reconozco que la pude escuchar hace poco en otro blog y me la refrescó en la memoria, así que la traje para acá :-))
    Como tu dices, ciertamente es un mundillo especial :-)
    Mil gracias, guapa!!!
    Besos!!!


    EVA Encara que actualitzis poquet, jo et tinc "fitxada" a la barra lateral jeje
    Un espai d'expressió... crec que és una definició magnífica :-)
    Gràcies de cor!!
    Petons!!!

    ResponElimina
  33. Mentre escric això, sento com trona, i m'agrada, com m'agrada quan fa vent, quan plou, quan neva, quan fa fred, quan fa molta calor... perquè m'agrada sentir les coses tal com són, sense embuts... doncs així és el teu bloc!!!

    I sobretot, de qualsevol bloc, el que més m'agrada és sentir que són ells mateixos, sense concessions banals... doncs així és el teu bloc!!!

    Assumpta, tens un molt bon bloc!!!

    ResponElimina
  34. moooooltes felicitats!!!
    i no deixis d'escriure, de posar-nos les fotos del què et mou cada dia i de fer-nos somriure i tirar endavant!

    moltes gràcies per tot el que ens vas regalant!

    si que és sorepenent i enganxa! jo tampoc ho hagués dit mai. és una petita finestra oberta al món per compartir el que ens passa. I esclar a tots ens passen coses més o menys semblants!

    un petó ben gran!!!!

    ResponElimina
  35. Hola Assumpta!
    Moltes felicitats!!!
    El món dels blogs és com el real. Hi ha de tot, però tens raó per aquí es passa molta gent agradable. Serà per la gràcia de la seva autora :)
    una abraçada
    sílvia

    ResponElimina
  36. Enhorabona, 200 posts (quin plural más difícil de pronuciar)... me guanyes per 199 :)
    Ánim i a per els 300... qué dic 300.. a per els 1000 i més enllà :)

    ResponElimina
  37. Bufa! El Post 200 ja! Moltes felicitats per l'efemèride! Pels que fa poc que hem començat el número 200 queda encara lluny ;)! La veritat és que quan jo em vaig introduir al món blocaire tampoc m'imaginava trobar tot el que he trobat! Expresses molt bé el que se sent!

    ResponElimina
  38. Gran moment per felicitar-te, que els posts / articles següentes continuïn tenint aquesta teva emprenta, i sigues valenta per a dir el què penses com fins ara, una forta abraçada d'un que passa sense fer soroll a felicitar-te, hi sóc poc, però per als amics hi sóc sempre.

    ResponElimina
  39. jo també vaig començar el bloc pensant que aquest era un món més fred, o més individualista, de fet, jo mateixa tenia la intenció d'enfocar-ho com un lloc on escriuria gairebé com si fós per mi mateixa, en comptes de fer resums de llibres amb el word, vaig decidir fer-ho en un bloc. I mica en mica va resultar que la comunicació amb els altres, els vincles, el contacte amb la gent, malgrat la distància, es va convertir en algo fonamental i molt proper, que li dóna vida, sentit i calidesa als bloc. Felicitats pels 200 posts. Tu, ets una de les blocaires que vaig sentir propera de seguida i espero poder-te seguir llegint molts posts més! Una abraçada ben forta!

    ResponElimina
  40. moltes felicitats pels 200! la festa on és? vi, canapès, musiqueta...

    ResponElimina
  41. ALEX Les teves paraules són tan maques que nomes puc que donar-te les gràcies amb un gran somriure :-))
    Gràcies de cor :-)
    Aisssss em feu posar vermella i tot!! jaja
    Res... que... canviant de tema jiji... que la cançó d'aquest post la vaig copiar "per la cara" d'un post teu :-)) Vaig canviar la gravació perquè no fos tan flagrant i tal ;-)))
    Abraçades!!!



    RITS És absolutament sorprenent :-))
    Jo creia que això eren tot com cases individuals... i resulta que és un gran barri on tots els veïns es saluden, passen a visitarse entre ells, fan petar la xerradeta, es conviden a les festes!! jejeje
    Mil gràcies :-))
    Petons!!!



    SÍLVIA T'he dit alguna vegada com m'agrada la teva imatge? jajaja
    Moltíssimes gràcies, guapa!!
    I... Viva la vida! ;-)))
    Petons!!!



    ANGLE Espera un moment:

    Eeeeeeeeeeeh!!! Si algú més llegeix això!!! Cliqueu el nick de l'Angleee que està d'estrenaaaa de blog en catalààààà!!.

    Res doncs, que el temps passa molt ràpid i no t'adonaràs i ja estarem celebrant els teus 200 :-)
    Mil gràcies!!!
    Abraçades!!!



    MA-POC No pateixis, Ma!! El que està just davant teu (Angle) només porta UN post :-))
    Em fa molta gràcia veure que la meva sorpresa ha estat també la sorpresa de la majoria... i molt agradable :-))
    Gràcies!!
    Abraçades!!!




    CESC Ets benvingut sempre, amic meu!! :-) Tant si passes sense fer soroll o com si deixes un escrit perdut, les teves paraules sempre són un regal :-))
    En aquests 200 posts, si n'hauràs posat de comentaris!! :-)))
    Gràcies de cor!!
    Una gran abraçada!!!



    ROBADESTIU Moltíssimes gràcies!!
    Mira, aquesta frase teva "jo mateixa tenia la intenció d'enfocar-ho com un lloc on escriuria gairebé com si fós per mi mateixa" era ben bé la meva idea inicial... El que passa és que em va marxar aviat, perquè la curiositat em feia visitar altres blogs... i la gent tornava la visita i em vaig adonar que em feia il·lusió pensar que algú dediqués una mica de temps a llegir el que jo havia escrit... Cada comentari era com un regal. Però, encara més, és que, a sobre, et vas encarinyant amb la gent... I tant que sí, Robeta!! i, de tu, sempre, sempre, he rebut positivitat, coses bones :-))
    Petons!!!



    JORDI CASANOVAS Moltes gràcies!!! jajaja...
    Siiiii... daixonses... la festa, clar... eeehhmm... si passeu aquest vespre pel Ritz, doncs igual (no estic segura) dient que aneu de part meva, potser...
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  42. Felicitaciones!!!
    Tu blog es tan ameno y calido que da gusto pasar.
    Besitos.

    ResponElimina
  43. 200 felicitats doncs! Gràcies per estrenar el meu blog nou jeje que de fet encara no s'hi ha passat ningú perquè no he fet córrer massa la veu... Espero seguir-te veient pels meus blogs perquè de ben segur que a mi m'hi veuràs pels teus! Un petonet!

    ResponElimina
  44. JORGELINA Muchísimas gracias :-))
    Vos, en el vuestro, conseguís convertirme en una chiquilla cada vez que voy de visita... ¡y eso se agradece! :-))
    Besos!!!


    PATRICIA MONTAÑÉS Jejeje és que he volgut tornar-te la visita de l'altre dia i al perfil he vist dos blogs, els he clicat tots dos i m'ha fet gràcia saludar-te al més nou :-))
    Moltíssimes gràcies!!
    Petons!!!

    ResponElimina
  45. Felicitats per aquests primers 200!! ara...a seguir!!
    Salut!

    ResponElimina
  46. ei!! moltes felicitats pels 200 posts!! a mi, com a la majoria, em va passar el mateix, hi trobes molt de carinyo i molta calidea per aquí!! molts petons guapa i visca el barça i visca catalunya!!

    ResponElimina
  47. CONSUELO jejeje m'ha agradat això dels 200 "primers", a veure si puc amb els següents ;-))
    Mil gràcies :-)
    Petons!!!


    ANNA i LLUÍS Moltes gràcies :-))
    Sí!! M'ha fet gràcia :-)) jo que pensava que era l'única que li havia passat i tots hem tingut la mateixa agradable sorpresa ;-))
    Petons!!!

    ResponElimina
  48. Els blocs no són freds, ni individualistes, ni res semblant. Pel fet d'escriure un bloc ja estàs exposant la teva individualitat als ulls de moooolta gent.

    Felicitats del bicentenari.

    ResponElimina
  49. PUIGMALET Gràcies!! :-))
    Sí, és clar jaja... és absolutament lògic. Si escrius un blog, saps que et llegiran (o que et poden llegir) el que jo pensava era que això seria com llegir un diari (de notícies) i que pots deixar un comentari i ja està.
    En cap cas m'havia passat pel cap que entre les "persones" que escriuen els blogs, podrien establir-se simpaties, complicitats, etc :-))
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  50. tard, com gairebé sempre, però rep 200 petons ben grans assumpteta. seré un tros de "tardón" i un enfeinat, però espero contribuir una miqueta a que això de la catosfera no sigui gens freda ni individualista. muaaaaaaa!

    ResponElimina
  51. O yo voy muy lenta poniendome al dia con los blogs o tu eres muy rapida escribiendo.... leo el post 200 cuando ya vas por el 201, jejeje, voy un poco despistada estos dias.
    Enhorabuena, por otros 200 posts y muchos mas!!

    ResponElimina
  52. ÒSCAR Siiii jo t'havia trobat a faltar, eh? :-))
    Però bé, quedes perdonat jeje, anginesc cavaller català :-))
    Moltíssimes gràcies!!
    Abraçades!!!


    VERO Nooooo, si els canvies més aviat tu que jo!! :-))
    El que passa és que tu, a més estas fent cinquanta "creacions patchworkianes" pel teu súper blog al mateix temps :-))
    Gràcies, guapa!!
    Petons!!!

    ResponElimina
  53. Si es veritat que els canvio sovint, pero es que el cap de setmana vaig escriure 4 entrades i dos d'elles les havia programat per a aquests dies. Pero no tinc temps d'entrar a veure que fan les amigues. Ara, a poc a poc, estic posant-me al dia. Pero ja tinc fotos i temes per a tornar a escriure, o sigui, que aixo no s'acaba mai... aviat arribare a les 200 entrades jo tambe jejeje pero sense sorteig ;-))

    ResponElimina
  54. felicitats! Encara que una mica tard

    ResponElimina
  55. VERO Aaaah!! Això dels posts programats és un gran invent jeje
    Quan arribis a les 200 entrades, encara que sigui sense sorteig, ho has de celebrar d'alguna manera!! :-))
    Petons!!!


    KHALINA Les felicitacions mai arriben tard ;-)) Moltíssimes gràcies :-)
    Petons!!!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!