dilluns, 26 de novembre del 2007

EL PRIMER "SOU" (El primer "sueldo")


Divendres passat, a classe d'anglès, (conversa) la professora ens feia recordar fets de temps enrera... un dels temes que es varen plantejar era "quan varem guanyar els primers diners".


De tot el grup jo vaig ser la que havia guanyat els primers calerons més joveneta... pocs dies desprès d'haver fet els 15 anys, en unes vacances de Nadal, vaig estar ajudant a una amiga de la meva mare, que era modista i feia disfresses per El Corte Inglés (que per Reis se'n venien moltes).


La meva feina consistia en treure les embastes, anar a comprar fils i robes que ella encarregava per telèfon, plegar les disfresses i guardar-les en bosses de plàstic, donar la volta a cinturons, etc... coses que eren molt fàcils però entretingudes. Hi anava cada dia, només els matins, 3 o 4 hores diaries.


El "sou" el vaig gastar quasi íntegrament en un jersei de coll girat de color marró clar i que duia unes butxaques dissimulades als costats (m'encantava!) i una cassette de Chicago: Chicago X


----------------------------------------------------------------


El viernes pasado, en clase de inglés (conversación) la profesora nos hacía recordar hechos de tiempo atrás. Uno de los temas que se plantearon fue "cuándo ganamos nuestro primer dinero".

De todo el grupo yo fui la que ganó su primer dinerito más jovencita... pocos días después de haber cumplido los 15 años, durante unas vacaciones de Navidad, estuve ayudando a una amiga de mi madre, que era modista y hacía disfraces para El Corte Inglés (que para Reyes se vendían muchísimo).

Mi trabajo consistía en deshacer los hilvanes, ir a comprar hilos y telas que ella encargaba por teléfono, doblar los disfraces y guardarlos en bolsas de plástico, dar la vuelta a los cinturones, etc., cosas que eran muy fáciles pero entretenidas. Iba cada día, sólo por las mañanas, 3 o 4 horas diarias.

El "sueldo" lo gasté casi íntegramente en un jersey de cuello vuelto, de color marrón claro, con unos bolsillos disimulados a cada lado (¡me encantaba!) y una cinta de cassette de Chicago: Chicago X

1 comentari:

  1. Assumpta! M'ha fet molta il·lusió que descobrissis el meu bloc! Records des de Solsona!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!